Skip to content
Newsfeed

Bekijk hier de vernieuwde adidas Yeezy Foam RNNR

26 december 2021 18:00
Bekijk hier de vernieuwde adidas Yeezy Foam RNNR

Onlangs zijn er beelden opgedoken van een nieuw Yeezy silhouet. Het paar lijkt een vernieuwde variant te zijn van de adidas Yeezy Foam RNNR en kleurt volledig wit. Helaas is het nog niet bekend wanneer het model gereleased word.

In 2020 dropte adidas en Kanye West de Yeezy Foam RNNR voor het eerst in een “Ararat‘ colorway. Colorways als de ‘Mineral Blue’, ‘Moon Gray‘ en ‘Ochre‘ volgden. Het duurde niet lang voordat het model een hoop aandacht naar zich toe trok. Dit doordat het paar een opvallend silhouet heeft.

Nu is er een foto opgedoken van een nieuw Yeezy model. Het ‘slip-on’ model heeft een opvallend silhouet, met soortgelijke elementen als de Yeezy Foam RNNR. Zo zijn er ook op dit paartje gaten in het model te vinden en zijn de veters achterwegen gelaten. Het paar kleurt volledig wit en heeft zwarte accenten op de buitenzolen. Daarnaast is het model opgebouwd uit EVA-schuim en dient voor extra comfort tijdens het dragen.

Het is nog niet bekend wanneer de vernieuwde adidas Yeezy Foam RNNR gedropt zal worden. Wel kunnen wij alvast een kijkje nemen naar de beelden van het silhouet.

adidas Yeezy Foam RNNR