Skip to content
Upcoming

Bekijk hier de top 10 Nike sneakers voor Moederdag

3 mei 2021 18:03
Bekijk hier de top 10 Nike sneakers voor Moederdag

Op zondag 9 mei 2021 is het weer Moederdag. Het moment om jouw moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Hoe doe je dit nou het beste? Natuurlijk met een paar frisse kicks! Om het jou makkelijk te maken hebben wij een top tien Nike sneakers op een rij gezet. Of je nou een praktische, sportieve of trendy moeder hebt. We got you! Lees het blog tot het einde, want daar vind je een extra leuke boodschap.

Daarnaast is er 20% Off Full-Price Styles bij Nike tot en met 4 mei 2021. Zorg wel dat je lid bent van Nike, want alleen members krijgen 20% korting op full-price items wanneer je de code MAY21 gebruikt!

Praktische Nike sneakers voor moederdag

Hyped sneakers zijn vaak geweldig om mee te stunten op je socials of op straat, maar het zijn vaak niet de meest praktische sneakers. Je gaat je gloednieuwe OFF-WHITE x Nike Air Jordan 1’s (waarschijnlijk) niet dragen naar een modderig festival. Als je dat wel doet, damn! Dan heb je lef.

Heb jij een praktische moeder? Met een paar Air Force 1’s of Air Max Genome’s kun je dan niet misgaan. De sneakers passen overal onder, kunnen veel weersomstandigheden aan en zijn als pluspunt ook nog eens fashionable.

Nike Air Max Genome

Air Max Genome
Image by Nike

De Air Max Genome heeft vernieuwde demping in de middenzool en een airbag over de gehele lengte. De schoenen bieden daardoor comfort en steun. Daarnaast zit er mesh voering in de voorvoet, wat voor nog meer comfort zorgt. Wat het silhouet nog mooier maakt is dat het van ten minste 20% gerecycled materiaal in gewicht is gemaakt.

Nike Air Max Genome

CZ1645-101 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 ’07

Nike Air Force 1

Deze all white Nike sneaker is een classic. Als je ze nu niet haalt voor moederdag, haal ze dan een andere keer. Het is namelijk de must have voor bij je sneaker collectie. Daarnaast zijn er nog veel meer andere kleuren en stijlen beschikbaar.


Sportieve Nike sneakers voor moederdag

Is jouw moeder hard toe aan een paar hardloopschoenen? Dan zit je zeker goed bij Nike. Nike heeft namelijk een enorm assortiment aan running, fitness en training schoenen. Check hieronder onze favorites!

Nike Air Zoom Pegasus 38

Nike Air Zoom Pegasus 38
Image by Nike

“Pegasus is perfect for new runners, but in no way is it an entry-level shoe. You could run with Peg your whole life.”

Nike Run Club Head Coach, Chris Bennett

Nike Air Zoom Pegasus 38

CW7358-101 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% Aqua Green

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit

This one is for the runner moms! Met de Nike Air Zoom Alphafly NEXT% breekt jouw moeder straks haar persoonlijke hardloop record. Het silhouet heeft responsief foam en twee Zoom Air units, zodat je nog sneller kunt hardlopen tijdens je volgende marathon of race.

Nike Air Zoom Alphafly Next Aqua Green (W)

CZ1514-300 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders


Trendy Nike sneakers voor moederdag

Als jij een hippe moeder hebt zijn de volgende kicks zeker een must buy! Met deze Nike kicks zal je moeder zeker weten de aandacht stelen.

Nike Air Max 95 Tie-Dye

Nike Air Max 95 Tie-Dye
Image by Sneakerjagers

De nieuwe Nike Air Max 95 FF tie dye combineert comfort met een look die zeker weten de aandacht trekt. De tie-dye print benadrukt de zijpanelen, terwijl Max Air in de hiel en voorvoet elke stap dempt voor maximale comfort.

Nike WMNS Air Max 95 FF 'Tie-Dye'

DJ4594-100 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

Nike Air VaporMax Evo

Nike Air VaporMax Evo

Deze sneaker is het perfecte voorbeeld van innovatie van techniek en design. De Air VaporMax EVO heeft verschillende onderdelen van eerdere Air Max modellen gebruikt als inspiratie. Van gestikte overlays en klassieke accenten tot ongelooflijk comfort en jaren ’90 styling. De VaporMax EVO zijn onze favoriete Air Max schoenen op één nieuw ontwerp. Daarnaast is de sneaker super trendy en goed te stylen.

Nike Air VaporMax EVO 'Evolution of Icons' - White

DC9113-100 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 Future Is Clear

Nike Air Max 90 Future is clear

Deze dames AM90 is uitgevoerd in een frisse combinatie van sail, summit white en light violet. De glinsterende details maken het silhouet helemaal af. Het is de perfecte sneaker voor de moeders die van een beetje glamour houden.

Nike WMNS Air Max 90 'Future Is Clear'

DH8074-100 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 To My First Coach collectie

Deze laatste drie sneakers behoren nog steeds binnen de categorie ’trendy’. Op vrijdag 7 mei 2021 om 00:00 uur droppen er drie Nike Air Jordan 1 ’s uit in frisse pastel kleuren. Jordan brengt deze speciale editie uit, als een knipoog naar de eerste coaches van atleten. De “thank you” details versterken deze boodschap. Voor moederdag verdraaien wij de originele reden achter de kicks. Je first coach in life kan natuurlijk ook je moeder, tante, oma of vriendin zijn. Daarom zijn deze kicks het waard om ze op 7 mei proberen te bemachtigen via de Nike SNKRS app. Verras de moeders in je leven en geef ze een big thank you!

Air Jordan 1 Low To My First Coach

Air Jordan 1 Low To My First Coach

Air Jordan 1 Low 'To My First Coach'

DJ6909-100 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid To My First Coach

Air Jordan 1 Mid To My First Coach

Air Jordan 1 Mid 'To My First Coach'

DJ6908-100 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

AJ1 High To My First Coach

Air Jordan 1 High To My First Coach

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 'To My First Coach'

DJ6910-100 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders

Even een reminder! Nike Members kunnen tot 4 mei 2021 gebruik kunnen maken van korting met de code MAY21. Check daarom gerust de Nike website voor andere kicks of misschien wel kleding die perfect is voor Moederdag of een andere speciale celebration. Happy shopping en alvast een hele fijne moederdag namens Sneakerjagers!

Wie weet zie je nog andere leuke kicks tussen onze sneakerjagers releasekalender of nieuwspagina. Ben je geïnteresseerd in nieuwe releases en leuke acties en winacties? Download dan onze app!