Skip to content
Upcoming

Bekijk hier de gedetailleerde Nike Dunk Low Sashiko ‘Peace’

17 april 2021 14:00
Bekijk hier de gedetailleerde Nike Dunk Low Sashiko ‘Peace’

De eerste beelden van een nieuwe Nike Dunk Low zijn opgedoken. De colorway bestaat uit frisse kleuren en bevat interessante details. Zo is het vredessymbool te vinden en is er een bijzondere stiksel techniek te zien. Het paar zal naar verwachting nog in 2021 releasen. Bekijk hier de eerste beelden van de Nike Dunk Low Sashiko ‘Peace’.

Dunk Low Sashiko ‘Peace’ | DD3358-200

Op de Dunk vallen de beige suède overlays meteen op, die over de donkere basis van de schoen liggen. Door deze donkere ondergrond, vallen ook de witte details op de schoen goed op. Zo zijn de swoosh, de veters en de middenzool wit gekleurd.

De naam van de sneaker geeft het al weg: er zijn ook sashiko stiksels toegevoegd op de zijpanelen en hiel van de sneaker. Een ander opvallend detail, is het gegraveerde vredessymbool dat op de zijkant van de hiel te zien is. De sneaker wordt afgemaakt met een groene tint op het tonglabel en de hiel en een outsole van gumrubber.

Dunk Low Sashiko 'Peace'
Image by wavegod_thelegend

Sashiko

De opvallende Sashiko stiksels waren al een keer eerder te vinden op een Dunk sneaker, namelijk op de Nike SB Dunk Low PRM ‘Sashiko’ uit 2020. Deze sneaker bestond voornamelijk uit blauwe denim materialen. De witte stiksels vormen een speels contrast met de donkere basis van de sneaker. Ook zagen we de Japanse borduurtechniek recent nog op de Air Jordan 4 Retro SE ‘Deep Ocean’ uit 2020. Hier werd de techniek wat subtieler gebruikt en afgewisseld met verschillende patronen op de stof. Opvallend zijn ook de rode veters die zijn toegevoegd.

Dunk Low Sashiko
Image by StockX

Nike SB Dunk Low PRM 'Sashiko'

CV0316-400 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 wmns
Image by StockX

Air Jordan 4 Retro SE 'Deep Ocean'

CW0898-400 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

De Nike Dunk Low Sashiko ‘Peace’ wordt verwacht nog dit jaar te releasen voor €110,- via onder andere Nike.nl. Benieuwd welke ander Nike Dunk’s dit jaar releasen? Check dan snel onze Releasekalender om een overzicht te krijgen! Vergeet ook niet de Sneakerjagers App te downloaden, om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!

Nike Dunk Low Sashiko 'Peace'

DJ4671-294 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders