Skip to content
Upcoming

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe Air Jordan 36

28 mei 2021 15:38
Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe Air Jordan 36

Jordan Brand gaf ons onlangs een sneak peek van de Nike Air Jordan 36. De kicks hebben officieel hun debuut gemaakt aan de voeten van basketbalspeler Jayson Tatum. Tatum droeg de kicks voor Game 2 van Celtics vs Nets playoff-serie.

Details van de Air Jordan 36

Zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien heeft de sneaker een paars met zwart gebreide constructie over de hele bovenkant. De zwarte details zijn ook te zien op de tong, eyestay en de voering. Op de voorgaande Air Jordan modellen zag je net zoals op de AJ36 een tong die erg lijkt op de Air Jordan 6 tong. Ook de Eclipse Plate werd al eerder gebruikt op de twee vorige modellen. Deze Eclipse Plate (waarschijnlijk de 3.0) is te zien op de witte en paarse tussenzool samen met een half transparante, oranje rubberen buitenzool.

Air Jordan 36 Jayson Tatum
Air Jordan eclipse plate
GIF via Nike News (dit is een voorbeeld op een ander model)
De Jordan Brand Eclipse Plate is ontworpen voor een soepele overgang van middenvoet naar voorvoet, waardoor de atleet meer controle heeft en sneller kan springen.

Een extra sneak peek

Door de basketbalster Satou Sabally, hebben wij een extra sneak peek van de Nike Air Jordan 36 gekregen. Het lijkt er op dat de kicks geen “NIKE AIR” op de hiel hebben staan. Qua vorm lijkt het verder op de Air Jordan 35. Wij zullen de volledige lijst over de nieuwe look en technologie met jullie delen, zodra de sneaker officieel wordt onthuld. Er is op dit moment nog niets bekend over een releasedatum, maar wij houden jullie op de hoogte bij nieuwe informatie! Houd onze nieuwspagina in de tussentijd in de gaten voor updates en andere release.

Air Jordan 36 Satou Sabally
Air Jordan 36 Satou Sabally

Ben je verder benieuwd naar de nieuwste of meest hyped kicks? Check dan onze releasekalender. Deze release kalender is ook te vinden in onze app. Hiermee mis je nooit meer een nieuwe release en je hebt alle informatie altijd bij de hand!