Skip to content
Staff Picks

Bekijk deze eye catching adidas sneakers

13 juli 2021 09:00
Bekijk deze eye catching adidas sneakers

De zomerse maanden staan voor mij als de maanden waarin je all out mag gaan met sneakers. Om deze reden zet ik twee unieke adidas silhouetten in het zonnetje, waaronder een adidas sneaker pack. De kicks lijken op een piece of art aan je voeten. Scroll verder voor meer informatie over deze eye catching adidas sneakers.

Aankomende eye catching adidas sneakers

21 juli 2021: adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ | GX1085

Om 00:00 vanaf €130,-

De eerste ZX kwam in 1984 uit als hardloopsneaker. Nadien zijn de modellen in deze serie geëvolueerd tot lifestyle sneakers. De adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ is een samenwerking tussen adidas en LEGO en de nieuwste aanwinst voor de ZX serie.

De naam maakt de kicks al om op te eten. Het bovenwerk van de Candyverse adidas is een mix van mesh en suède. De basis van dit bovenwerk is oranje en de suède overlays zijn grijs. Tevens is de overlay rondom de neus roze gemaakt en is de voering van de sneaker paars gekleurd, evenals de detail op de zool. Verder zijn de veters en tong mintgroen. Ook op de zijkant zitten de drie adidas strepen in het groen. Dit keer neigt de kleur meer naar een donkere turquoise tint. De veter oogjes en overlay rondom de hiel zijn gemaakt van wit plastic. Daarnaast zit er op het rode label op de tong een illustratie van een snoeppapiertje. Al om al is dit paar een multi colored must have!

GX1085 eye catching adidas sneakers

adidas ZX 10/8 'Candyverse'

GX1085 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

TBA (2021): Jeremy Scott x adidas Forum Hi Dipped

Jeremy Scott en adidas slaan de handen nogmaals ineen. Dit keer werken zij aan een vierdelige sneaker pack dat uit vier verschillende adidas Forum Hi’s bestaat. In het verleden heeft de ontwerper vleugels op adidas sneakers aangebracht en zelfs teddyberen op de tong. De nieuwe serie Forum Hi’s hebben geen uitgesproken look gekregen zoals de kicks waarover ik net sprak. Dat wil niet zeggen dat de nieuwe sneakers geen bijzondere uitstraling hebben, want dat hebben ze zeker wel!

Als ik het pack een naam mocht geven zou ik ze de ‘Candle light pack’ noemen. De schoenen blijven mij namelijk continu denken aan kaarsen. Als de kicks nu ook nog elk een eigen geur krijgen, maakt het de pack al helemaal compleet. Credits naar Sneakerjagers als dit echt een idee wordt lol!

Alle grappen terzijde. Zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien zijn zij oranje, groenblauw, blauw en grijs. Alle vier de kicks bestaan uit een glanzende, wasachtige finish op het bovenwerk. Daarnaast is een opvallend details het geborduurde gezicht van Scott op de tong labels. Op de onderstaande foto zie je hier een duidelijk voorbeeld van.

Jeremy Scott x adidas Forum Hi Dipped eye catching adidas sneakers

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Aqua'

G54993 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Orange'

Q46124 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Dark Grey' - Dipped

G54999 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Jeremy Scott x adidas Forum Hi 'Blue' - Dipped

G54995 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders


Scroll door onze releasekalender als je nog meer adidas sneakers wil bekijken. Ben jij daarnaast actief op Twitter? Wij ook! Volg onze Twitter pagina voor extra sneaker nieuws en updates over de aankomende adidas drops. Tot slot kun je ook nog onze app downloaden. Hiermee mis jij nooit meer een nieuwe release en ben jij altijd up-to-date wat betreft de nieuwste sneakers.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date