Skip to content
Upcoming

Bekijk de Queens & Sneakers Show – Episode 2

25 maart 2021 16:09
Bekijk de Queens & Sneakers Show – Episode 2

Vanavond, donderdag 25 maart 2021 om 20:00 uur, staat er een nieuwe aflevering van de Queens & Sneakers Show online! Episode 2 is te bekijken via het Sneakerjagers YouTube-kanaal en deze keer zijn er weer twee bijzondere vrouwen te gast. Onze hosts Maartje en Carmen stellen weer interessante vragen, dit gesprek wil je niet missen! Benieuwd welke gasten er in Episode 2 komen? Maak hieronder alvast kennis met ze:

Yentl

Queens & Sneakers Show

Al zolang ze mag werken, is Yentl actief in de sneakerindustrie. Haar Instagram bestaat uit stilistische foto’s van haar stijl en sneakers. Ze werkt in retail en heeft in winkels in haar thuisstad Den Haag, Rotterdam en Amsterdam gestaan. Op dit moment werkt ze bij Harlem82, loopt ze stage op het kantoor van Patta en hoopt ze na haar studie naar Londen te verhuizen. Sinds een jaar kennen vele van ons haar vanwege haar uitgesproken post over de positie van vrouwen in de sneakerindustrie.

sneaker women
yent.l

Instagram
@yent.l

Charlotte aka Mrs. Wayward

Wayward


Charlotte aka Mrs. Wayward is de female sneaker customizer uit Amsterdam! Sneakers en sportswear zitten in haar DNA. Het is goed mogelijk dat je haar kent van een sneakerbeurs, ze is daar namelijk altijd te vinden met een booth om haar customs en skills te laten zien. Ook is haar 9 tot 5 job all about sneakers, ze werkt namelijk als Global Manager Product bij The Athlete’s Foot. Ze zit in de luxe positie om collecties samen te stellen voor de franchises van de global retailer.

customized sneakers

Op haar WayWard Customs platform kun je terecht voor haar customs en illustraties van Maite Prince. Haar persoonlijke IG staat vol met toffe outfits, body positivity, hiphop & streetwear culture en natuurlijk sneakers!

Queens & Sneakers Show – Episode 2

Ben jij benieuwd geworden naar wat Yentl en Charlotte te vertellen hebben? Kijk dan vanavond, donderdag 25 maart 2021 om 20:00 uur Episode 2 van de Queens & Sneakers Show via het Sneakerjagers YouTube-kanaal! Wil je meer weten over de hosts Carmen en Maartje? Lees dan deze blogpost!

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Images by Sneakerjagers