Skip to content
Upcoming

Bekijk de officiële foto’s van de ALYX x Nike Air Force 1

26 oktober 2020 12:40
Bekijk de officiële foto’s van de ALYX x Nike Air Force 1

Nike en ALYX gaan opnieuw samenwerken. Zaterdag 24 oktober hebben ze samen de ALYX x Nike Air Force 1 High in 2 colorways gedropt op de officiële site van Alyx. De stoere details van Alyx zijn er duidelijk op terug te vinden! Bekijk de officiële foto’s van de sneaker hier!

1017 ALYX 9SM, ook wel Alyx genoemd, is in 2015 opgezet door Matthew Williams. De modeontwerper groeide met zijn merk al snel naar de top van de internationale modewereld. Hij staat vooral bekend om het mixen van luxe met streetwear. Kleding, schoenen en sieraden zijn allemaal te shoppen bij Alyx, met stoere details. De bekende riemsluiting die wordt toegepast in de collecties van Alyx is ook te vinden op de Nike sneakers.

1017 ALYX 9SM x Nike Air Force 1 High

De twee merken brengen samen twee Nike Air Force 1 High’s op de markt. Beiden hebben een zwart bovenwerk. Ook de zool en veters zijn volledig zwart. Op allebei de sneakers is de bekende riem met klik sluiting te zien. Op deze riem staat onder andere een mini swoosh. Het enige verschil tussen de twee sneakers is dat eentje een witte swoosh heeft en bij het andere paartje is deze zwart. Als laatste staat er ‘1017 ALYX 9SM’ in het klein gedrukt op de hiel van de sneaker. Het merk staat geschreven in gouden letters en cijfers.

De ALYX x Nike Air Force 1 High is uitgekomen op zaterdag 24 oktober. Voor een prijs van €400 zijn ze van jou. Deze hoge prijs komt niet alleen door het merk, maar ook door de hoge kwaliteit van de materialen van de sneaker. De officiële foto’s zijn te vinden onderaan dit artikel.

Houd de releasekalender en blog in de gaten, zo mis je nooit een nieuwe release! Voor een extra geheugensteuntje en extra sneakercontent zijn we te volgen op Instagram.