Skip to content
Newsfeed

Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ‘Hangul Day’

29 augustus 2023 15:00
Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ‘Hangul Day’

In Korea wordt er jaarlijks op 9 oktober de nationale feestdag Hangul Day gevierd. Hangul Day, ook wel Hangeulnal genoemd, is een dag om de invoering van het Koreaanse schriftsysteem te vieren. Ter ere van deze viering wordt de WMNS exclusive, Nike Air Max 1 ‘Hangul Day’ uitgebracht. Helaas is er nog geen zekerheid rondom de releasedatum, echter kan je hier de officiële foto’s van de AM1 bekijken.

Nike heeft de afgelopen jaren vaker sneakers uitgebracht ter ere van de Koreaanse feestdag, zo zagen we in 2021 de Air Force 1 en in 2022 een Air Max 97 uitkomen met Hangul als thema. Nu is het tijd voor de tweede Air Max 1 ‘Hangul Day’.

De opkomende AM komt in een basis van wit mesh, met bruine overlays. De overlays zijn gemaakt van grove suède en geeft de sneaker extra karakter. De middenzool is crème kleurig waardoor er een retro-uitstraling ontstaat. Afgebeeld op de binnenzolen en gegraveerd in de heeltab zijn enkele Koreaanse tekens te zien, wat weer een verwijzing is naar de feestdag.

Er is nog geen officiële release datum bekendgemaakt voor de WMNS exclusive Nike Air Max 1 ‘Hangul Day’. Toch verwacht men dat de sneaker zal uitkomen rondom de datum van de feestdag op 9 oktober 2023. Blijf op de hoogte van deze release en vele andere door middel van onze releasekalender!

NIKE WMNS AIR MAX 1 87 SE 'Hangul Day/Sail/Khaki’ zijklant
NIKE WMNS AIR MAX 1 87 SE 'Hangul Day/Sail/Khaki’ achterkant
NIKE WMNS AIR MAX 1 87 SE 'Hangul Day/Sail/Khaki’ zijkant
NIKE WMNS AIR MAX 1 87 SE 'Hangul Day/Sail/Khaki’ toebox
NIKE WMNS AIR MAX 1 87 SE 'Hangul Day/Sail/Khaki’ bovenkant
NIKE WMNS AIR MAX 1 87 SE 'Hangul Day/Sail/Khaki’ zijkant hiel
NIKE WMNS AIR MAX 1 87 SE 'Hangul Day/Sail/Khaki’ detail shot