Skip to content
Newsfeed

Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ‘Black Grey Red’

27 september 2023 14:14
Bekijk de officiële beelden van de Nike Air Max 1 ‘Black Grey Red’

Als je dacht dat het voorbij was, dan heb je het mis! 2023 staat helemaal in het teken van de Nike Air Max 1, met talloze opvallende colorways die al zijn uitgebracht. En nu staat de release van de Nike Air Max 1 ‘Black Grey Red‘ voor de deur, waarmee deze iconische sneakerlijn nog verder wordt versterkt.

De nieuwe Air Max 1, ook wel bekend als de AM1 ‘Dracula’, maakt zijn opwachting in een duister ensemble dat ideaal is voor de herfst of voor je volgende Halloweenfeest!

Zo is de bovenkant van de AM1 ‘Black Grey Red’ vervaardigd uit een combinatie van stof en textiel, gehuld in diverse diepzwarte tinten. Opvallende miniatuur Swooshes sieren de laterale voorvoet en doorbreken de bijna uniforme afwerking. Ook de ‘NIKE AIR’-tekst op de tong voegt een subtiele, maar gedenkwaardige touch toe. Verder bevinden onder de voet zich de Air Max bubbels en tekst in een schitterende robijnrode kleur, die sterk contrasteert met de antracietgrijze middenzool. Tot slot is het herkenbare wafelpatroon in een diepzwarte setting uitgevoerd, wat naadloos aansluit bij de rest van de sneaker.

Op het moment is er nog geen officiële releasedatum voor de Nike Air Max 1 ‘Black Grey Red’ bekend. Bekijk daarom nu eerst de officiële beelden hieronder, terwijl we je via de Sneakerjagers releasekalender op de hoogte houden van verdere updates!

Nike Air Max 1 Black Grey Red
Nike Air Max 1 Black Grey Red
Nike Air Max 1 Black Grey Red achterkant
Nike Air Max 1 Black Grey Red bovenkant
Nike Air Max 1 Black Grey Red air unit
Nike Air Max 1 Black Grey Red veters
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date