Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 11 ‘Gratitude’

7 december 2023 14:23
Where to cop: Air Jordan 11 ‘Gratitude’

Jordan Brand is al druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen en brengt zoals elk jaar zijn eindejaarscollectie uit. Een opvallend item in deze uitgave is de Nike Air Jordan 11 ‘Gratitude’, wat een eerbetoon is aan de ‘DMP’ colorway uit 2006. De Air Jordan 11 ‘Gratitude’ dropt op 9 december 2023 bij diverse retailers. Bekijk de volledige lijst met retailers hier.

Air Jordan 11 ‘Gratitude’ l CT8012-170

Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'
Nike
Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'

Net op de valreep van 2023 komt het Jordan Brand met een unieke release. De ‘Gratitude’ kleurstelling van de Jordan 11, geïnspireerd door het ‘Defining Moments Pack’, is een perfecte opvolger van het geliefde paar. De colorway dropt in reguliere, GS, PS, TD en CB maten.

Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'
Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'

De AJ11 ‘Gratitude’ is voorzien van wit, getrommeld leer dat gecombineerd is met zwarte lakleren overlays. Daarnaast zijn er subtiele details zichtbaar zoals een metallic gouden Jumpan-logo aan de zijkant van de enkel en op de hiel met het nummer ’23’.

Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'
Air Jordan 11 Retro 'Gratitude'

Binnenin zijn er enkele verborgen kenmerken, zoals een ‘Thank You’ boodschap op de tonglabels en de doos, evenals speciaal papier met tekst in verschillende talen. Tot slot wordt de sneaker compleet gemaakt door een verouderde doorschijnende buitenzool en een witte tussenzool.

Where to cop?

De Air Jordan 11 ‘Gratitude’ dropt op 9 december 2023 om stipt 09:00 uur bij diverse retailers. Bekijk de volledige lijst met retailers hiernaast. De colorway zal ook te verkrijgen zijn via raffles. De raffles bij de winkels die hiernaast zijn aangegeven, zijn al open. Schrijf je dus snel in!

Mocht je de release van het paar toch gemist hebben, bekijk de sneaker dan bij de marktplaatsen in de Sneakerjagers releasekalender. Klik op de knop hieronder om meer verwachte releases van 2023 te bekijken.