Skip to content
Newsfeed

Bekijk de nieuwe Supreme x Stone Island herfstcollectie 2023

25 oktober 2023 15:00
Bekijk de nieuwe Supreme x Stone Island herfstcollectie 2023

Supreme heeft in samenwerking met Stone Island een nieuwe herfstcollectie voor 2023 samengesteld. Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze nieuwe Supreme x Stone Island collab!

Dit is de achtste samenwerking tussen beide merken en is speciaal samengesteld voor het naderende koudere seizoen. De collectie omvat ten eerste drie jassen. Namelijk een gestroomlijnde bomber jacket van rundleer, een omkeerbare donzen puffer jacket met opvallende merklogo’s en een trucker jacket van katoenen denim.

Daarnaast zijn er bouclé vesten van een wolmix en een zespanelige beanie die is behandeld met garment dye en reflecterende harscoating. De collectie wordt aangevuld met items zoals een S/S top, hooded sweatshirt en bedrukte katoenen L/S top. Ook is er een speciale five-pocket jeans en sweatpant en een camp cap met een spinnenwebprint

De wereldwijde release van de Supreme x Stone Island herfstcollectie staat gepland op 26 oktober 2023. Verder zal deze in Japan en Seoul op 28 oktober 2023 beschikbaar zijn.

Supreme x Stone Island jacket
Supreme x Stone Island jacket
Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island
Supreme x Stone Island vest
Supreme x Stone Island jas
Supreme x Stone Island witte jas
Supreme x Stone Island