Skip to content
Upcoming

Bekijk de Mondo Control King Kobra van Mizuno en 24 Kilates

11 december 2020 17:00
Bekijk de Mondo Control King Kobra van Mizuno en 24 Kilates

24 Kilates en Mizuno slaan de handen in een, ze komen met een prachtige colorway op de het Mondo Control model. De King Kobra colorway zal binnenkort al verkrijgbaar zijn, alles over deze sneaker kan jij hieronder vinden!

24 Kilates is een sneaker store die in 2005 opgericht is in Barcelona, vandaag de dag is deze store wereldwijd bekend. 24 Kilates staat bekend om het aanbod van de mooiste sneakers, de limited sneakers en bijzondere collabs. Ook zelf zijn ze al verschillende samenwerkingen aan gegaan met meerdere merken. Zo brachten ze in 2018 al de King Kobra uit met Mizuno. Je kan hier niet alleen merken vinden als Nike, adidas, Puma en New Balance, maar je kan hier ook terecht voor de streetwear merken als Stussy en Parra.

24 Kilates X Mizuno Mondo Control ‘King Kobra II’

Op het bovenwerk van de 24 Kilates X Miuzuno Mondo Control ‘King Kobra II’ gebeurt een hele hoop. Zo zien we met name een heel groot deel bedekt worden met de fantastische slangenprint. Dat is niet het enige wat refereert naar de slang, want de tong van de sneaker bestaat uit het hoofd van een cobra. Het mesh op de basis van de sneaker in combinatie en de blauwe en goude details details maken de sneaker compleet.

12 december, om 00:00 kan jij bij verschillende shops dit paartje scoren. Welke shops dat precies zijn vind je met de onderstaande link! Er zal een prijskaartje van €140 aanhangen. Wil jij nou altijd op de hoogte blijven van de laatste releases? Volg ons dan op Instagram en houdt de releasekalender goed in de gaten! Check hieronder de afbeeldingen van de 24 Kilates X Miuzuno Mondo Control ‘King Kobra II’.


24Kilates X Mizuno Mondo Control 'King Kobra II'

D1GD201301 · Prijs vanaf €168,-

Naar alle aanbieders
24 Kilates Miuzuno Kobra
24 Kilates Miuzuno Kobra
24 Kilates Miuzuno Kobra
24 Kilates Miuzuno Kobra
Images by: Mizuno