Skip to content
Newsfeed

Out now: de limited-edition Liverpool FC x Converse collectie

24 oktober 2023 10:00
Out now: de limited-edition Liverpool FC x Converse collectie

Liverpool FC en Converse zetten hun partnerschap voort met een tweede exclusieve collectie. Deze lifestyle collecte verbreedt de horizon voor een nieuwe generatie. Ook omarmt het de rijke creativiteit van de stad, de diversiteit van de LFC-fans en hun toewijding aan voetbal.

Het creatieve proces is symbolisch voor de Liverpool FC x Converse samenwerking. Hierbij wordt gebouwd aan een meer inclusieve, creatieve en diverse voetbalgemeenschap.

Met de collectie schoenen en kleding in Liverpool-thema kun je dus je steun aan de Reds laten zien. Daarbij is de iconische slogan “you’ll never walk alone” een belangrijk detail. Drie uitblinkers zijn de Chuck Taylor All Star, Chuck 70 en Star Player 76 sneakers. Verder omvat de collectie zowel klassieke als moderne stijlen, zodat je de perfecte pasvorm voor elke gelegenheid kunt vinden!

De Liverpool FC x Converse collectie zal beschikbaar zijn vanaf 24 oktober 2023 op Converse.com, in de LFC retailwinkels en bij geselecteerde retailers over de hele wereld.

Liverpool FC x Converse collectie
Liverpool FC x Converse collectie
Liverpool FC x Converse capsule
Liverpool FC x Converse outfit
Liverpool FC x Converse T-shirt
Liverpool FC x Converse Chuck 70
Liverpool FC x Converse jacket
Liverpool FC x Converse Star Player 76 'Tomato'
Liverpool FC x Converse sweater
Liverpool FC x Converse