Skip to content
Newsfeed

Bekijk de officiële beelden van de Stüssy x Nike Air Flight 89 ‘Habanero’ & ‘Black/White’

28 november 2023 15:44
Bekijk de officiële beelden van de Stüssy x Nike Air Flight 89 ‘Habanero’ & ‘Black/White’

De Nike Air Flight 89, oorspronkelijk uitgebracht in 1989 zoals de naam al doet vermoeden, viert in 2024 zijn 35e verjaardag. En om dat te vieren, slaan Nike en Stüssy opnieuw de handen ineen voor een nieuwe samenwerking. Nadat we al in september de eerste beelden deelden, kunnen we nu ook de officiële beelden van de Stüssy x Nike Air Flight 89 ‘Habanero’ en ‘Black/White’ colorways delen!

Voor de ‘Habanero’ variant is gekozen voor klassieke rode en witte kleurvakken en perforaties in de stijl van de jaren 80. Zo heeft deze schoen een bovenwerk van wit leer met slangenleer overlays aan de zijkanten. De ‘Black/White’ uitvoering deelt deze stijl, maar dan in een zwart-wit kleurstelling.

Andere opvallende details zijn onder andere de mesh kragen, de Swooshes op de middenvoet en het ‘NIKE AIR’ logo dat is geborduurd aan de achterkant en op de inlegzolen. Ook mag de herkenbare Stüssy branding niet ontbreken. Zo zijn de iconische ‘SS’-motieven en een co-branded tonglabel zichtbaar. En merk je enige overeenkomsten op met de Nike Air Jordan 4? Dat is geen toeval! Beide schoenen delen namelijk dezelfde zool met de zichtbare Air unit en diverse andere ontwerpelementen.

Naar verwachting zal de Stüssy x Nike Air Flight 89 collectie rond de feestdagen releasen. Ook zijn de geruchten dat nog een derde colorway, genaamd ‘White/Pecan’, deel zal uitmaken van deze collectie.

Houd daarom onze Instagram en nieuwspagina in de gaten, zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste sneaker nieuws!