Skip to content
Newsfeed

Bekijk de details van de Air Jordan 2 Low ‘UNC to CHI’

14 november 2022 19:23
Bekijk de details van de Air Jordan 2 Low ‘UNC to CHI’

Het Air Jordan 2 silhouet maakt al een tijdje een grote comeback met populaire colorways. In 2022 hebben we ook sterke samenwerkingen gezien met Maison Château Rouge, UNION LA, Nina Chanel Abney, J. Balvin en meer op de Air Jordan 2! Nu gaat het UNC naar Chicago thema de volgende ronde in en krijgt het zijn plaats op het Jordan 2 silhouet.

De ‘UNC to CHI’ colorway was gemaakt ter ere van de overstap van Michael Jordan van zijn universiteitsteam, de University of North Carolina, naar de Chicago Bulls en heeft de kleuren van beide teams. De sneaker heeft een witte basis, met subtiele accenten in blauw en rood. Dus we zien de kleuren combinatie tussen de rode kleur van Chicago Bulls en het blauwe van de University of North Carolina.

Bovendien heeft de sneaker een zool in ‘Sail’ en ook het spatbord draagt deze kleur. Het Wings logo op de tong is wit met rood en de nieuwe Jordan 2 komt ook met donkerblauwe en rode veters. Hieronder zie je de eerste on-feet beelden van de kleurstelling.

De release van de Air Jordan 2 Low ‘UNC to CHI’ wordt verwacht voor volgend jaar, 8 maart 2023 om precies te zijn. De sneaker zal 220€ kosten. Klik op de knop om op de hoogte te blijven via onze release kalender voor updates over deze en vele andere releases. Je kunt ook meer Jordan 2 kleurstellingen vinden in onze sneakerzoekmachine.