Skip to content
Upcoming

Bekijk de AMBUSH x Nike Dunk High drop van vrijdag 11 december

10 december 2020 14:19
Bekijk de AMBUSH x Nike Dunk High drop van vrijdag 11 december

Eerder dit jaar was de AMBUSH x Nike Dunk High voor het eerst te zien op de catwalk in New York. Na lang wachten is het eindelijk zover. De AMBUSH x Nike samenwerking dropt op vrijdag 11 december.

Yoon Ahn is de eerste vrouwelijke designer die een samenwerking aangaat met Nike NBA. Daarnaast is Yoon ook een van de eerste vrouwen die een Nike Dunk ontwerpt. Naast dat Yoon Director van jewerly is bij Dior Men, ontwerpt ze ook voor haar eigen merk: AMBUSH. Dit is een high fashion merk uit Tokio wat denim, sieraden, andere accessoires en nu ook een NBA collectie maakt. Begin 2020 was de AMBUSH x Nike Dunk High voor het eerst te zien op de catwalk. Nu is het tijd voor een wereldwijde release!

AMBUSH x Nike Dunk High

Deze bijzondere Dunk High heeft een zwart/wit kleurenpallet. Het bovenwerk heeft een witte lederen basis. Met zwarte overlays, ook van leer. De Swoosh valt dit keer extra op. De AMBUSH Dunk is ontworpen met met de Japanse cultuur van motoren, auto’s en vrachtauto’s in het achterhoofd. De Swooshes die doorlopen tot buiten de hak als verwijzing naar de uitlaat van een motor. Op een band over de hiel staat het merk AMBUSH. Ook op de tong staat de branding met beide merken. De Dunk High heeft een iets andere vorm dan we gewend zijn, maar het is zeker een te gekke sneaker!

Release

De AMBUSH x Nike Dunk High dropt morgen, vrijdag 11 december 2020, om 09:00 via de Nike SNKRS app en bij diverse geselecteerde Nike-retailers. Ook de kledinglijn ontworpen door Yoon is die dag te verkrijgen. De Dunk High kost €180 en komt in de maten 35,5 tot en met 49,5. Bekijk de foto’s van de sneaker en kleding hier onder!

AMBUSH X Nike Dunk High 'Black'

CU7544-001 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders

Houd de releasekalender en onze blogs in de gaten, zo mis je nooit een release! Voor extra nieuwtjes, release reminders en sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram of Sneakerjagerswmns voor dagelijkse inspiratie dames fashion en sneakers!

AMBUSH Nike Dunk High
AMBUSH Nike Dunk High
AMBUSH Nike Dunk High