Skip to content
Events

Baskèts x New Balance pop-up museum Amsterdam

6 mei 2019 17:02
Baskèts x New Balance pop-up museum Amsterdam

Vorige week donderdag, 2 mei, zijn wij naar het Baskèts x New Balance pop-up museum geweest in Amsterdam. Dit pop-up museum is opgezet om de launch te vieren van de New Balance M990v5.

Het Baskèts x New Balance pop-up museum zat naast de huidige winkel van Baskèts en was echt ingedeeld als een klein museum. Op het raam stond groot de quote “Worn by super models in London and dads in Ohio”. Als je binnen kwam stonden er aan de rechterkant vier vitrines met daarin de oudere versies van de New Balance 990 met daarboven een klein verhaaltje over de bij behorende sneaker. Aan de linkerkant was de muur vol gehangen met de bovenstaande posters en in het midden de nieuwe uitgave van de 990. Er was ook een bar waarbij je heerlijke drankjes krijg van ABSOLUT Vodka. Veel New Balance fans kwamen naar dit pop-up museum, en kochten uiteraard ook een early paartje van de M990v5, want deze sneaker kwam eigenlijk pas uit op 4 mei.

De New Balance M990v5 is nu dus uit. Haal nu een paartje bij Baskèts! Check hieronder de sfeer afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen!


New Balance M990GL5 'Grey'

M990GL5 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders