Skip to content
Upcoming

Baskèts Amsterdam // Nike Air Max Tailwind IV perfect voor de zomer

24 mei 2019 14:57
Baskèts Amsterdam // Nike Air Max Tailwind IV perfect voor de zomer

Als je aan de zomer denkt, denk je vaak al snel aan zon, zee en strand. Deze elementen weet Nike goed terug te brengen op de Air Max Tailwind IV door gebruik te maken van Desert Ore en Team Orange. Dit model werd voor het eerst gereleased in het jaar 1999. Het design is geïnspireerd op de populaire Air Max Plus die een jaar eerder al werd uitgebracht. De Air Max Tailwind IV is nu verkrijgbaar bij Baskèts in Amsterdam.

De details

De Nike Air Max Tailwind IV Desert Ore/Team Orange is een echte retro sneaker. De upper is gemaakt van leer in de kleur Desert Ore. Verder vind je op de zijkanten van de sneaker een gradient van Team Orange dat overloopt naar wit. Hier overheen lopen blauwe verticale strepen. Daarnaast is het vlak waarin deze gradient te vinden is, omlijnt met een lijn dat is gekleurd in Team Orange. Verder vind je natuurlijk verschillende soorten Nike branding op de upper. Zo vind je op de buitenste zijkant van de sneaker, onder de enkel, een Oranje gekleurde Swoosh met blauwe omlijning en op de toebox een Swoosh in slechts de oranje kleur. Ook loopt er een oranje vlak over de hiel waarin “Air Max” te lezen is. Gelijk daarnaast vind je een kleine oranje button met daarop een witte Swoosh en op de tong zie je weer de tekst “Air Max” terugkomen.

De upper is geplaatst op een goed bijpassende zool. De midsole heeft namelijk een heel lichte crème kleur gekregen met net wat donkerdere elementen erin verwerkt. De binnenkant van de Air Unit is gekleurd in het Team Orange waardoor de Air Bubbles er echt uitspringen.

De Nike Air Max Tailwind IV Desert Ore/Team Orange is op dit moment al verkrijgbaar bij Baskèts in Amsterdam. Voor een bedrag van €170,- zijn deze pareltjes al van jou zodat jij met de perfecte sneakers de zomer tegemoet kan lopen.


Nike Air Max Tailwind 4 'Desert Ore'

AQ2567-200 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders
Uitgelichte afbeelding: @atmos_tokyo