Skip to content
Upcoming

BAPE en adidas brengen in 2021 twee Superstar 80s uit

6 augustus 2020 14:00
BAPE en adidas brengen in 2021 twee Superstar 80s uit

BAPE en adidas gaan wederom de samenwerking aan om een te gekke release neer te zetten. De twee merken brengen in het begin van 2021 twee colorways uit voor de adidas Superstar 80’s.

BAPE en adidas zijn geen onbekende met elkaar. De twee hebben al vaker een kleding collectie uitgebracht en vaker samengewerkt aan verschillende adidas Ultra Boost. BAPE is opgericht door fashion icoon NIGO in 1993. NIGO zat al een tijdje in de Japanse streetwear scene. In het begin van de jaren 90 kwam hij al samen met Jun Takahashi en begon toen het label Undercover. BAPE heeft een paar iconische items zoals de full zip shark hoodie en de Bapesta Sneaker.

BAPE x adidas Superstar 80’s

De BAPE x adidas Superstar 80’s komt in een Black/White en Gold/White colorway. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer bij beide colorways met de drie strepen geplaatst op de midfoot. De hiel patch en tong patch hebben het klassieke BAPE camo gekregen. Een mooi detail op de sneaker is het logo van BAPE op de zijkant van de hiel. De sneaker wordt afgerond door een off white midsole.

Een exacte releasedatum voor de BAPE x adidas Superstar 80’s is nog niet bekend, maar wordt. verwacht in januari 2021. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


BAPE adidas Superstar 80's
Image by PY_RATES