Skip to content
Upcoming

BALR. X Mason Garments Torino ‘Black’ is nu uit

7 juni 2019 16:04
BALR. X Mason Garments Torino ‘Black’ is nu uit

De eerste drop van de BALR X Mason Garments collab was een doorslaand succes. Drie van de vier sneakers releaseden eerder en nu maakt ook de vierde en laatste sneaker van de collab zijn intrede.

BALR. is een merk wat de afgelopen jaren niet te missen is geweest in het straatbeeld. Het merk weet dan ook een goede combinatie te maken tussen sportiviteit en luxe. De combinatie van BALR. en Mason Garments is dan ook zeker een passende fit! De collecties van Mason Garments zijn modern en hebben een luxe uitstraling. Dit komt voornamelijk door een goede stevige zool en het gebruik van kwalitatief zeer goede materialen.

De eerste drop van BALR. x Mason Garments is erg goed ontvangen, veel maten van de Roma sneakers waren snel uitverkocht. Er is nog een klein aantal maten van de witte en zwarte colorway verkrijgbaar! Maar de Torino was echter al binnen 24 uur volledig uitverkocht. Maar nu is er dus een ‘Triple Black’ colorway uitgekomen. Dit is toch wel de meest klassieke colorway die je op een sneaker kan vinden. De sneaker is in Italië geproduceerd en is gemaakt van soepel leer. De zwarte upper wordt opgebroken door een aantal gouden details zoals de veter-ogen, branding op de tong en zijkant van de upper.

Naast de sneaker collectie, in totaal 4 uitgebrachte sneakers, is er ook een flinke kleding collectie uitgebracht, bekijk de gehele collectie HIER! Check hier onder de detail foto’s van de BALR. x Mason Garments Torino ‘Black’.


BALR. X Mason Garments Torino 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers