Skip to content
Upcoming

Balenciaga Triple S Neon Green nieuwe colorway

26 februari 2019 14:54
Balenciaga Triple S Neon Green nieuwe colorway

De Balenciaga Triple S is een trendsetter van de chunky sneakers. Balenciaga heeft er een nieuwe colorway bij voor de Spring/Summer 2019 collectie, namelijk Neon Green.

De Triple S staat bekend om zijn opvallende, driedubbele zool. Naast alle voorgaande colorways heeft Balenciaga nu een nieuwe colorway gepresenteerd, Neon Green. De schoen is onder andere gemaakt van neon groen leer en mesh. Mesh is een lichte stof die zeer doorlatend is. Ook beschikt deze schoen over een doorzichtige zool.

Echter is de colorway van deze schoen alleen nog beschikbaar op de website van Balenciaga zelf. Wij verwachten dat hij binnenkort bij de Bijenkorf verkrijgbaar zal zijn. De Triple S is wel prijzig, er hangt namelijk een prijskaartje van €795,- aan.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Balenciaga Triple S

Prijs: €795,-
Colorway: Neon Green
Stylecode: 541624W09OL3801

Balenciaga Triple S Neon Green
Balenciaga Triple S Neon Green
Afbeeldingen: Balenciaga