Skip to content
Upcoming

Balenciaga Track trainer nieuwe colorway

8 maart 2019 13:15
Balenciaga Track trainer nieuwe colorway

Opnieuw heeft Balenciaga een nieuwe colorway uitgebracht van de Track trainer. Dit keer in de kleuren zwart, geel en rood.

Balenciaga werd in 1917 opgericht in Spanje door Cristòbal Balenciaga. De modeontwerper mocht kleding ontwerpen voor onder andere de koninklijke familie van Spanje. In 1937 moest Balenciaga zijn winkels sluiten omdat de burgeroorlog uitbrak. Vervolgens vertrok hij naar Parijs om zijn kledinglijn voort te zetten en dit ging hem erg goed af. Desondanks dat hij Spanje moest verlaten, stond Balenciaga binnen twee jaar aan de top van de modewereld. Cristòbal Balenciaga werd een groot icoon, hij overleed in 1972. Sinds 2001 is Balenciaga onderdeel van Kering. Kering is een Franse multinationale holding van merken zoals Alexander McQueen, Gucci en dus Balenciaga.

De details

Balenciaga’s Track trainer werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Fashion Show in Parijs waar het merk zijn herfst 2018 collectie presenteerde.

Sindsdien zijn er vele kleuren uitgekomen van de Track trainer die goed verkochten. Hieruit volgt een nieuwe kleur van de Track trainer. De nieuwe colorway bestaat uit de kleuren zwart, geel en rood. De bovenkant is gemaakt van meerdere lagen in het zwart met gele accenten. Op de teen staat de schoenmaat, net als bij de Triple S. De middenzool is bordeaux rood. Op de buitenkant van de Track trainers staat “Balenciaga” in het geel. Ook heeft deze sneaker een dubbel vetersysteem.

Via LUISAVIAROMA is deze sneaker verkrijgbaar voor €675,-. Neem ook zeker een kijkje in de webshop voor meer Balenciaga.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Balenciaga Track trainer

Prijs: €675,-
Colorway: Zwart/geel/bordeaux rood
Stylecode: 542023W1GB16162

>> Shop deze sneaker hier <<
>> Shop meer Balenciaga hier <<

Balenciaga Track Trainer
Balenciaga Track Trainer
Balenciaga Track Trainer
Balenciaga Track Trainer
Afbeeldingen: LUISAVIAROMA