Skip to content
Upcoming

Balenciaga geeft de Track Trainer een opvallende make-over

29 mei 2019 16:50
Balenciaga geeft de Track Trainer een opvallende make-over

Balenciaga staat momenteel op nummer 1 als het aankomt op trendy sneakers. Dit komt deels door het ‘Track Trainer’ model. Ondertussen zijn er al vele colorways uitgekomen van dit model. Nu heeft Balenciaga de sneaker een make-over gegeven met LED verlichting in de hak.

Balenciaga heeft de Track Trainer een bijzondere, opvallende make-over gegeven. Vroeger was het tof als je op de basisschool lichtjes of iets dergelijks in je schoenen had zitten. Nu heeft Balenciaga zijn Track Trainer een LED licht gegeven in de hak.

Balenciaga Track LED Trainer

Eigenlijk is deze uitvoering gewoon een triple black colorway van dit model. De sneaker is gemaakt van nylon en mesh. Op de zijkant van de sneaker staat groot “Balenciaga” en achterop staat “Track”. Ook op de tong staat de Balenciaga branding. Tegenwoordig is de maat van de sneaker een kenmerkend detail van Balenciaga en ook deze uitvoering beschikt hierover. Zoals wij al hadden vermeld beschikt de sneaker ook over een LED verlichting in de hak. Er zit een batterij in waardoor dit werkt. Ook verandert de hak telkens van kleur.

Scrol naar beneden om gedetailleerde foto’s te bekijken van deze uitvoering. Helaas is deze uitvoering al uitverkocht op balenciaga.com. Of de sneaker nog ergens anders uitkomt is nog niet bekend. Houd Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws!


Track Trainer
Track Trainer
Track Trainer
Track Trainer
Images by Balenciaga