Skip to content
Upcoming

Balenciaga Track.2 heeft een hele vette nieuwe colorway!

12 februari 2020 08:59
Balenciaga Track.2 heeft een hele vette nieuwe colorway!

De Balenciaga Track.2 krijgt een nieuwe colorway. En niet zomaar een want dit is toch wel een heel tof paartje. In de tussentijd zijn er al een hele hoop toffe sneakers uitgekomen, en telkens als je denkt dat het niet beter kan komt er toch weer een nieuwe sneaker bij. Dat is ook zo met deze colorway van de Balenciaga Track.2 Scroll naar beneden en bekijk de sneaker!

Cristóbal Balenciaga Eisaguirre was een Spaanse modeontwerper. Hij is degene die het merk Balenciaga in 1919 oprichten. In San Sebastian was de allereerste winkel, al snel werd zijn werk populair en opende er nog twee winkels. Deze waren gevestigd in Madrid en Barcelona. Nadat de Spaanse Monarchie was gevallen is de welvaart flink achteruit gegaan, hierdoor ging Cristóbal naar Parijs. Hier heeft hij in 1939 zijn winkel geopend. Hier was het echter ook een groot succes en zo werden de drie winkels in Spanje ook weer geopend. Na al die jaren was hij zo groot in de modewereld dat Christian Dior, Balenciaga de leermeester noemde.

In juni 2019 kwam de Balenciaga Track.2 uit, dit is de verbeterde versie van de Balenciaga Track Trainer. De sneaker heeft een basis die bestaat uit mesh. Dit is te zien door de versleten look die de sneaker heeft. Hierdoor wordt ook de openluchtstructuur gecreëerd. De EVA-zool met twee dichtheden zorgen voor een opvallende uitstraling.

Balenciaga Track.2 | Closer Look

Deze te gekke Balenciaga Track.2 is ten eerste super gaaf om te zien. Ten tweede heeft de sneaker een bovenwerk dat bestaat uit 176 afzonderlijke stukken. Verder bestaat het bovenwerk uit mesh, nylon en TPU. De Track.2 branding is te zien op de tong. Op de zijkant ,de heel van de sneaker en de voorkant van de buitenzool is de Balenciaga Branding te zien.

Deze toffe Balenciaga Track 2 is beschikbaar bij onder andere de Bijenkorf. Hieronder kan je de schoenen bekijken en met de onderstaande link kan je ze ook meteen shoppen!


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut
Images by: de Bijenkorf

Prijs: €675,-
>>Shop de sneaker hier!<<