Skip to content
Upcoming

De Balenciaga Track.2 heeft er een nieuwe colorway bij

11 oktober 2019 12:00
De Balenciaga Track.2 heeft er een nieuwe colorway bij

Balenciaga continueert het uitbrengen van nieuwe colorways op het populaire Track.2 model. Dit keer heeft het merk een ‘zwart/rode’ colorway samengesteld op het redelijk nieuwe model.

In juni debuteerde Balenciaga’s Track.2 in drie verschillende colorways. Het is een supertechnische versie van een retro sneaker. Ook is het een geüpdate versie van zijn voorganger, de Track Trainer. De basis die is gemaakt van mesh is zichtbaar dankzij de versleten look die een openluchtstructuur creëeren. Door middel van een lichte EVA zool krijgt de sneaker een opvallende ‘high performance’ look.

Balanciaga Track.2 ‘Black/Red’ | Details

Wat de Track.2 sneaker zo bijzonder maakt, is dat de basis gemaakt is uit 176 verschillende panelen. Het bovenwerk is ook gemaakt van TPU, nylon en mesh. Deze materialen zijn gemaakt van een zwarte kleur. Deze zwarte upper word weer geaccentueerd door rode en witte details. Natuurlijk beschikt het bovenwerk ook over de kenmerkende branding. Bijvoorbeeld op de tong, kraagpanelen en op de hiel. Het model word verhoogd door middel van een dikke EVA-zool met dubbele sole unit.

Wij verwachten dat de Balenciaga Track.2 ‘Black/Red’ binnenkort verkrijgbaar zal zijn bij Farfetch. Ook aan deze colorway zal waarschijnlijk een prijskaartje komen te hangen van €675,-. Houd tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws! Bekijk hieronder foto’s van de schoen.


Balenciaga Track.2
Balenciaga Track.2
Balenciaga Track.2
Images by MATCHESFASHION

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date