Skip to content
Upcoming

Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low ‘The First Café’

11 maart 2021 22:00
Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low ‘The First Café’

Puerto Ricaanse artiest Bad Bunny brengt samen met adidas een tasty sneaker uit genaamd ‘The First Café’. De Bad Bunny x adidas sneaker is geïnspireerd op Bad Bunny’s favoriete ochtendkoffie. Lees verder voor alle details en een gedetailleerde look!

Down to earth Café

Als je aan Bad Bunny denkt, denk je aan een stijlvol, maar crazy sneaker design. Hoewel de sneaker stijlvol is, is het niet echt crazy te noemen. De colorway is namelijk in een down-to-earth, bruin en tarwe colorway bedekt. Wat het silhouet wel heel bijzonder maakt, is dat het op een mix van een skateboard- en wandelschoen lijkt.

Bad Bunny adidas Forum Buckle Low ‘The First Café’
Bad Bunny Forum Buckle Low ‘The First Café’

Details

De Bad Bunny Forum Buckle was voor het eerst te zien in zijn videoclip van het nummer Yo Visto Así, wat ‘ik kleed me zoals dit/zo kleed ik mij’ betekent. Als je het klittenband op de kicks opent zie je deze tekst ook staan. De sneaker heeft een leren basis, met daarnaast suède en canvas materialen in verschillende aardse tinten. De sneaker heeft veel aanpassingsmogelijkheden. Zo is er een dubbele tong, een verwijderbare gesp aan de kraag, een bungeestrap op de hakken en een extra hielstuk.

Bad Bunny x adidas
Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low ‘The First Café’

De schoen wordt geleverd met verwisselbare hemelsblauwe en geelgroene veters. De set veterbeschermers lijken op een bruine Puerto Ricaanse vlag. Op de tong van de schoen zie je Bad Bunny’s kenmerkende derde oog en op de onderkant van de schoen is zijn ‘bunny’ logo te zien. Het logo is bewerkt in een half transparant blauwe cirkel. De gum tussenzolen en bruine buitenzolen, maken de look compleet.

Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low ‘The First Café’ sneakerjagers

De vrienden en familieleden van de Reggaeton artiest hebben de sneakers al ontvangen. Ze werden geleverd met Gustos koffiebonen, een thermoskan, koffiemok en skateboard.

Bad Bunny x adidas Forum Buckle Low ‘The First Café’ details sneakerjagers skate

Release informatie | GW0264

Bad Bunny x adidas Forum Buckle
By Arab Lincoln

De Bad Bunny x adidas sneaker is verkrijgbaar op 17 maart 2021 via adidas en geselecteerde retailers. Via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie op de hoogte over deze en andere sicke releases.