Skip to content
Newsfeed

Bad Bunny en adidas lanceren de Last Forum als hun nieuwste samenwerking

6 december 2022 20:00
Bad Bunny en adidas lanceren de Last Forum als hun nieuwste samenwerking

Als onderdeel van hun voortdurende samenwerking brengen adidas en Bad Bunny hun laatste samenwerking uit van het altijd zo populaire silhouet, de adidas Last Forum. Deze laatste colorway is de laatst uitgebrachte na 4 eerdere colorways. Voor deze laatste editie van de Bad Bunny x adidas Forum hebben de rapper en het merk met 3 strepen het simpel gehouden. De hele sneaker is bedekt met tinten wit, gebroken wit en grijs.

De timing van de colorway, die typisch wordt gezien als een esthetiek voor warm weer, is bedoeld om dragers anders te laten denken en te bedenken dat het “concept van de zomer in je leeft”, aldus de persverklaring voor de introductie. Adidas lanceert een unieke “White Ice Store” in Mexico City, een tropische stad, om de release te herdenken en dit concept te benadrukken.

De Bad Bunny x adidas Last Forum is op 10 december 2022 verkrijgbaar voor €160 via de adidas CONFIRMED app en selecte retailers. Wil je altijd op de hoogte blijven van het nieuwste sneaker nieuws, check dan regelmatig onze nieuwspagina. Bekijk ook de eerdere Bad Bunny x adidas samenwerkingen met de knop hieronder.