Skip to content
Brand

Back to school met deze essentiële tassen bij StockX

24 augustus 2023 19:00
Back to school met deze essentiële tassen bij StockX

Met het nieuwe schooljaar voor de deur, is dit het moment om een nieuwe tas aan te schaffen. Bij StockX vind je een hoop geschikte tassen. Of je nu op zoek bent naar een rugtas of handtas, bij StockX vind je je volgende exemplaar. Mocht je niet naar school gaan, zijn deze tassen ook geschikt als werktas. Bekijk hier de essentiële tassen bij StockX.

Supreme Canvas Backpack

Supreme Canvas Backpack

De Supreme canvas rugtas uit het FW20/FW21 seizoen heeft een basic design. De tas komt in een zwarte kleur, maar is daarnaast ook in diverse colorways te verkrijgen. Het item is ruim genoeg voor het opbergen van je laptop, boeken en accessoires.

Telfar x Eastpak Shopper

Telfar x Eastpak Shopper

In 2022 kwamen Telfar en Eastpak samen. Het high-end merk, bekend van het ronde T-logo, kwam met shoppers in verschillende colorways en formaten. De medium variant van de zwarte shopper is met zijn strakke design en grote opbergvakken ideaal voor school- of werkgebruik.

The North Face x Supreme Borealis Trompe L’oeil Backpack

Supreme The North Face Printed Borealis Trompe L'oeil Backpack

Mocht je op zoek zijn naar een ietwat opvallender design, dan is de The North Face x Supreme Borealis Trompe L’oeil rugzak mogelijk iets voor jou. De tas heeft een opvallende print op de voorzijde. De naam Trompe L’oeil hint naar de realistische schilderkunst die ook gebruikt is bij de print op de tas.

Marc Jacobs The Tote Bag

Marc Jacobs The Tote Bag

De welbekende tote bag van Marc Jacobs is ook te verkrijgen bij StockX. De tassen hebben zijn van stevig canvas. Op de voorzijde staat de naam van de tas, met het logo van Marc Jacobs. De tas is met rits te sluiten.

Nike Faux Fur Tote BagLight Iron Oar

Nike Faux Fur Tote Bag
Light Iron Oar

De Nike Faux Fur Tote Bag in de kleur ‘Light Iron Oar’ is de ideale tas voor de dames. De tas is groot van formaat en heeft meerdere opbergvakken. Het zachte materiaal geeft de tas een chique look. Op de voorzijde is de Swoosh in het wit gezet.

BAPE Tote Bag Clear

BAPE Tote Bag Clear

De tote bag van BAPE is een opvallande. Het item is transparant, dus let op met wat je meeneemt! De tas is van PVC en is waterdicht. Op de voorzijde is het BAPE logo geplaatst met de welbekende quote “APE SHALL NEVER KILL APE”.

Supreme Woven Large Tote Bag

Supreme Woven Large Tote Bag

Een opvallend item uit de recente collectie van Supreme, is de Woven Large Tote Bag. De tas is zwart van kleur en is gevlochten met banden met het Supreme logo erop. Het item heeft een ruim opbergvak en twee hengselen.

The North Face x Supreme Steep Tech Backpack (FW22)

Supreme The North Face Steep Tech Backpack (FW22)

Een andere tas dat voortgekomen is uit de samenwerking tussen The North Face en Supreme, is de Steep Tech backpack in een rode colorway. De tas heeft een ruim formaat en heeft meerdere opbergvakken. Op de voorzijde zijn de logo’s van de twee merken geplaatst.

Telfar Shopping Bag Medium ‘Silver’

Telfar Shopping Bag
Medium Silver

Tot slot hebben we de Telfar Medium tas in een opvallende zilveren colorway. Het item is groot van formaat en heeft meerdere opbergvakken. Op de voorzijde is het Telfar logo in het leer gezet. De tas kan als handtas gebruikt worden en komt met een crossbody strap.

Dit waren slechts enkele items uit de StockX tassencollectie. Mocht je liever zelf door het assortiment willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.