Skip to content
Upcoming

Awake NY x ASICS teasen een nieuwe samenwerkin

7 september 2020 17:00
Awake NY x ASICS teasen een nieuwe samenwerkin

Sneakerheads opgelet! Eind dit jaar staat er weer een hele dope Awake NY X ASICS collab op de planning! Op Instagram plaatst Angelo Bague, oprichter van Awake New York, een foto waarop alleen een glimp van de sneaker te zien is. Meer laat het creatieve duo nog niet los. Na hun eerdere samenwerking van vorig jaar is het redelijk stil geweest. Daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen.

Teaser Awake NY X ASICS

Momenteel is er nog maar een kwart van de sneaker te zien, maar dat is alles wat we nodig hebben. Zelfs de naam is nog niet bekend gemaakt. Voor de oplettende kijkers onder ons zie je dat deze gedeeltelijk zichtbaar is op de achterkant van de hiel. Het lijkt er nu op dat het duo een nieuwe samenwerking hebben gepland voor de ASICS ‘Fall/Winter’ collectie. Dit zal zeker een hot-drop gaan worden die we absoluut niet mogen missen.

De sneaker lijkt ook nu weer voorzien van de geliefde GEL-technologie. Echter niet de volledige 360 zoals we zagen bij de vorige samenwerking. Het bovenwerk bestaat uit een blauw, turkoois en metallic zilver coloway. En de mesh-basis is bedekt met een patroon dat iets weg heeft van een zilveren luipaardprint. Bovendien zullen de sneakers door het uiterlijk van de dikke buitenzolen niet alleen een geruststellend gevoel geven, maar ook een retro-esthetiek.

Release?

Helaas weten we naast de naam ook de releasedatum nog niet. Angelo houdt ons nog steeds in spanning door slechts een gedeelte van de aankomende schoenen te laten zien. Als de nieuwe sneakers zoiets zijn als de Gel-Kayano 5360-samenwerking uit 2019, worden ook deze geweldig. Check de releasekalender om alle nieuwe releases in de gaten te houden. En wie weet staat de Awake NY X ASICS er binnenkort wel tussen.


Awake NY X Asics

Images by Awake New York