Skip to content
Upcoming

AWAKE NY brengt een Reebok Club C en Classic Leather uit

22 januari 2021 20:00
AWAKE NY brengt een Reebok Club C en Classic Leather uit

AWAKE NY zet de samenwerking met Reebok voort. Vorig jaar maart bracht AWAKE NY twee colorways uit op de Reebok Workout en één colorway op het Instapump Fury silhouet. Nu brengt het merk uit New York een Reebok Club C en Classic Leather uit met slangenleer details.

AWAKE NY werd voor het eerst gelanceerd in 2012 en is opgezet door voormalig Supreme brand director, Angelo Baque. Het kledinglabel van Baque weerspiegelt de levendigheid en energie die New York City uniek maakt. De kleding is hevig geïnspireerd op klassieke jaren ’90 stijl en buitengewone streetwear. In 2017 bracht AWAKE NY zijn eerste Amerikaanse collectie uit en komt sindsdien met uitgebreide collecties. Door samenwerkingen met ASICS, Reebok, Carhartt en Moncler heeft AWAKE NY enorm veel populariteit gekregen en kunnen we niet meer om het merk heen.

AWAKE NY x Reebok

AWAKE NY heeft dus gewerkt aan het Classic Leather en Club C silhouet. Beide colorways zijn identiek aan elkaar en ligt de keuze bij het model. Beide sneakers hebben een volledige crème kleurig bovenwerk gekregen. De basis van de sneakers is gemaakt van leer dat wordt gecombineerd met slangenleer overlays. Op de midfoot is zoals altijd het kenmerkende Reebok logo geplaatst in de kleur blauw. Deze blauwe kleur is wederom gebruikt voor het AWAKE NY logo op de hak en tong. Een leuk extraatje op het bovenwerk is de badstof sockliner. De zool heeft bij beide sneakers de bijbehorende crème kleur gekregen.

Een officiële releasedatum is nog niet bekend gemaakt voor de AWAKE NY Reebok Classic Leather en Club C, maar we kunnen de twee sneakers ergens aankomende zomer verwachten. Check hieronder de afbeeldingen. Download de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van het laatst sneaker nieuws, releases en ook shock drops!


AWAKE NY Reebok
AWAKE NY Reebok
AWAKE NY Reebok
AWAKE NY Reebok
AWAKE NY Reebok
AWAKE NY Reebok
Images by Fullress