Skip to content
Upcoming

atmos x adidas hebben hun creativiteit losgelaten om het ZX8000 model

27 februari 2020 14:00
atmos x adidas hebben hun creativiteit losgelaten om het ZX8000 model

atmos heeft tot nu toe een grote rol gespeeld in de sneakerwereld. Zo werken ze momenteel samen met Sean Wotherspoon en ASICS, maar het ziet er naar uit dat we ook alweer kunnen uitkijken naar een nieuwe samenwerking. Het lijkt er namelijk op dat er een atmos x adidas ZX8000 collab onderweg is.

atmos is een bekende Japanse streetwear- en sneakerwinkel dat in het jaar 2000 werd opgericht door Hidefumi Hommyo. Naast vele merken verkoopt de winkel ook zijn eigen kledinglijn. Natuurlijk begon atmos als klein winkeltje in een smal straatje in de enorme stad, maar werd al snel opgemerkt door grotere merken als Nike, adidas, PUMA en ASICS. Ondertussen heeft atmos al zes winkels in Tokio en één winkel in Osaka. Ook is er al een verkooppunt in New York City.

atmos x adidas ZX8000 | Closer Look

Helaas is er op de foto nog vrij weinig te zien, maar toch is het duidelijk genoeg om te zien dat er weer een geweldig paar is neergezet. De sneaker is vrij druk, door de kleuren en door de materiaalkeuze. Dit keer is er namelijk gekozen voor een dierlijke vacht die een gele kleur heeft gekregen. Hieroverheen zijn meerdere overlappende lagen te vinden in de kleuren zwart, neon groen en donkergroen. Deze overlappende lagen zijn gemaakt van de materialen leer en nubuck. Ook op de veters is te zien dat het gaat om een samenwerking tussen atmos x adidas. Op de ene veter staat namelijk ‘atmos’ en de ander ‘A-ZX series’.

Wanneer de samenwerking uitkomt is helaas nog niet bekend, maar wij verwachten dat er binnenkort meer bekend gemaakt zal worden. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over sneaker. Scroll naar beneden om de eerste foto te bekijken.


atmos x adidas ZX8000
Image by @koji198139