Skip to content
Upcoming

atmos viert Setsubun in samenwerking met adidas

28 januari 2021 17:49
atmos viert Setsubun in samenwerking met adidas

Met de lente nog iets minder dan twee maanden verwijderd, brengen atmos en adidas ons al vast in de stemming. Samen brengen ze het ‘Setsubun Pack’ uit, waarmee het begin van de lente wordt gevierd.

Setsubun betekend ‘Seasonal division’. Dit is de dag voor de eerste dag van de lente volgens de traditionele kalender. Tijdens deze feestdag wordt er feest gevierd over heel Japan, waarbij de slechte geesten worden gezuiverd voor het komende jaar. Dit jaar valt Setsubun op dinsdag 2 februari en kunnen de atmos x adidas collectie ook op deze dag verwachten.

atmos x adidas ‘Setsubun Pack’

In het atmos adidas ‘Setsubun Pack’ zitten de adidas ZX 8000 en ZX 2K BOOST, ook beschikt de collectie over twee long sleeve T-shirts die de sneakers in een nog beter daglicht zetten. Het bovenwerk van de adidas ZX 8000 is gemaakt uit groen, rood en blauw geweven materiaal. Deze kleuren repliceren drie verschillende demonen. Dit demonen motief wordt doorgezet op de tong, waar je twee ogen van het monster kan zien. Op de mudguard en hiel is gebruik gemaakt van rood suède. Tijgerprint vacht is gebruikt rondom de enkel, wat de broeken representeert die de demonen dragen.

De ZX 2K BOOST is een stukje rustiger dan de ZX 8000. Het grootste deel van het bovenwerk is gemaakt van zwart suède. Het groen, rood en blauwe geweven materiaal is dit keer geplaatst op de tong en hiel. Tijger vacht is geplaatst op de hak terwijl zwart vacht wordt gebruikt op de tong. Onder het bovenwerk zit een BOOST midsole voor extreme comfort.

Het atmos x adidas ‘Setsubun Pack’ komt uit op dinsdag 2 februari via een raffle op atmos Tokyo. Een wereldwijde release zit er dus hoogstwaarschijnlijk niet in. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de laatste sneaker releases.


atmos adidas setsubun pack
atmos adidas setsubun pack
atmos adidas setsubun pack
atmos adidas setsubun pack
atmos adidas setsubun pack