Skip to content
Upcoming

Confirmed: atmos x Nike Air Max 2 Light “Black”

5 juni 2019 17:09
Confirmed: atmos x Nike Air Max 2 Light “Black”

De atmos x Nike Air Max 2 Light was een van de meest opvallende sneaker die dit jaar was uitgekomen, daarentegen ook de meest onderschatte sneaker. Deze sneaker had vele kleuren en was dus echt een eye catcher. De nieuwe colorway voor de Air Max 2 Light is juist het tegenovergestelde hiervan!

De nieuwe colorway voor deze sneaker werd geconfirmed op het Instagram account van Hirofumi Kojima, atmos designer. Net zoals de voorafgaande colorway heeft deze versie van de atmos x Nike Air Max 2 Light een collage achtig motief als bovenwerk. Details zoals roze borduurwerk, oranje ruitjes, Volt en infrarood logo’s verschijnen onder een doorzichtige rubberen overlay. Het Swoosh logo op de zijkant is gemaakt van zwartleer in contrast met roze stiksels langs de randen. Als finishing touch wordt het bovenwerk op een witte midsole met roze Air luchtbubbels geplaatst.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor deze nieuwe colorway, maar wordt deze zomer verwacht voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Atmos X Nike Air Max 2 Light 'Black'

CI5590-001 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
atmos Nike Air Max 2 Light
atmos Nike Air Max 2 Light
atmos Nike Air Max 2 Light
Images by koji198139