Skip to content
Upcoming

Atmos en adidas creëren een nieuwe colorway op het Superstar model

11 oktober 2020 09:10
Atmos en adidas creëren een nieuwe colorway op het Superstar model

Atmos en adidas slaan de handen in een en creëren een toffe nieuwe colorway voor het Superstar model. De dierenprint is niet geheel onbekend want Atmos dropt wel vaker te gekke animal prints. Hieronder vind je alle informatie over de sneaker en kan je de sneaker natuurlijk bekijken.

Atmos bestaat sinds 2000 en is opgericht door Hommyo Hidefumi. De lifestyle winkel heeft meerdere vestigingen in Japan en een zelfs een store in New York. Atmos staat bekend om de verschillende samenwerkingen met Nike. Bijvoorbeeld het ‘Animal Pack en de ‘Safari’ en ‘Elephant’ colorway. Met de nieuwe colorway op de adidas Superstar is het rijtje nog meer compleet.

Atmos x adidas Superstar

Atmos en adidas hebben een te gekke colorway gecreëerd op het Superstar model. Wat gelijk opvalt is de dierenprint die vrijwel over het hele bovenwerk te zien is. De luipaard print wordt afgewerkt door zwarte details. Deze zijn te zien op de drie welbekende strepen aan de zijkant van de sneaker, de toebox van de sneaker en de veters. De branding op de tong en de heeltab van de sneaker zijn goud van kleur. Kortom, een prachtige colorway op het iconische adidas model.

Helaas is er momenteel nog geen officiële releasedatum bekend, ook de verdere informatie over deze release laat nog even op zich wachten. Deze te gekke colorway op de adidas Superstar zal hoogstwaarschijnlijk nog in 2020 droppen. Hieronder kan je de sneaker checken. Blijf op de hoogte door ons te volgen op social media of houdt de releasekalender in de gaten.


adidas superstar
atmos adidas superstar
atmos
atmos adidas superstar
atmos adidas superstar
Images by: adidas