Skip to content
Upcoming

Atmos teased de adidas ZX ALKYNE ‘Crazy Animal’

21 juli 2020 17:51
Atmos teased de adidas ZX ALKYNE ‘Crazy Animal’

Atmos is de laatste weken flink bezig met het uitbrengen van nieuwe sneakers. Zo kwam vorige week de Sean Wotherspoon x Atmos x Asics Gel-Lyte III uit in andere delen van de wereld. Nu, één week later, laat Atmos een nieuwe samenwerking zien met adidas. De twee hebben gewerkt aan de ZX ALKYNE en gaan we de dieren printjes weer terug zien.

Atmos is een lifestyle winkel opgericht in 2000 door Hidefumi Hommyo. Atmos heeft meerdere winkels in Japan en zelfs een winkel in New York City. Natuurlijk staat Atmos bekend om de legendarische samenwerkingen met Nike waar de Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’, ‘Safari’ en ‘Elephant’ uit zijn gekomen.

Atmos x adidas ZX ALKYNE ‘Crazy Animal’

Lagen, lagen en nog eens lagen dat is waar Atmos en adidas zich op hebben gefocust. Op het bovenwerk van de ZX ALKYNE is een reeks van panelen te vinden met dieren printen zoals zabra’s, cheeta’s, luipaarden, tijgers en reptielen. Op de midfoot van de sneaker zijn de drie strepen te vinden in een zwarte en oranje colorway. Niet alleen het bovenwerk is erg bijzonder, maar de zool is ook een deel opzich. Over bijna de gehele midsole loopt een doorzichtig vlak met op het achterste deel de tekst “Boost 1180 AU E TPU”. Door dit doorschijnend materiaal is een zebra print te zien. De ZX ALKYNE wordt afgerond door een wit met oranje outsole.

Een exacte release datum voor de Atmos x adidas ZX ALKYNE ‘Crazy Animal’ is nog niet bekend, maar wordt in de zomer/herfst van 2020 verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Atmos adidas ZX ALKYNE
Atmos adidas ZX ALKYNE
Atmos adidas ZX ALKYNE
Atmos adidas ZX ALKYNE
Images by Koji198139