Skip to content
Upcoming

Atlas en Nike komen met een nieuwe SB Dunk High

17 september 2020 08:18
Atlas en Nike komen met een nieuwe SB Dunk High

Atlas en Nike komen samen met een nieuwe SB Dunk High. De Nike SB Dunk is niet meer weg te denken en komt in de afgelopen weken opvallend vaak voorbij! De mooiste colorways worden gedropt en nu is het tijd voor een nieuwe samenwerking met niemand minder dan Atlas.

Atlas Skateboarding is een winkel die gevestigd is in de Verenigde Staten. Sinds mei 2007 gaat de store al mee. Je kan hier de meest te gekke items vinden, denk aan truien, shirts, sneakers natuurlijk maar ook skateboard decks.

View this post on Instagram

@nikesb

A post shared by Atlas (@atlasskateboarding) on

Atlas Skateboarding X Nike SB Dunk High

Het bovenwerk van de Atlas Skateboarding X Nike SB Dunk High komt in een crème kleur en wordt afgewerkt door blauwe en gele details. Zo is de Swoosh, de tong, de enkel, de hiel en de outsole blauw gekleurd. De midsole heeft een gelige kleur gekregen. De gele omlijning van de swoosh maakt de sneaker af. Behalve de gele veters zullen er ook rode en blauwe veters bij de sneaker zitten. Zo kan jij altijd wisselen en je sneakers helemaal eigen maken!

Helaas hebben wij nog geen officiële releasedatum voor dit prachtige paartje. Om als eerste op de hoogte te zijn kan je ons volgen op social media en natuurlijk onze releasekalender in de gaten houden! Voor nu kan je de Atlas Skateboarding X Nike SB Dunk High hieronder bewonderen.


Atlas X Nike SB Dunk High 'Lost At Sea'

CZ3334-100 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nikesbornothing