Skip to content
Newsfeed

Asphaltgold Flash sale met 20% korting

2 maart 2023 14:12
Asphaltgold Flash sale met 20% korting

Sneakerheads, we hebben goed nieuws voor jullie. Op dit moment is er een 48-Hour flash sale bij Asphaltgold. Op hun website kun je een aantal van je favoriete sneakers kopen met 20% korting. De speciale kortingscode is FLASH20.

De uitverkoop van Asphaltgold is begonnen op 1 maart vanaf 12:00 en zal duren tot 3 maart 2023, 12:00. Je zult een aantal van je favoriete sneakers kunnen coppen. We hebben enkele van de meest populaire paren van deze Flash sale op een rijtje gezet.

Nike Dunk High Retro ‘Pure Platinum’

Een clean en rustige colorway van een iconische sneaker. Klaar om gedragen worden tijdens de warmste zomerdagen tot de koudste winterdagen. Met deze iconische Dunk High kun je nooit missen. Gebruik de code: FLASH20, en ontvang 20% korting op deze sneaker.

Nike Dunk High asphaltgold
Asphaltgold

New Balance M2002REA

New Balance heeft een goede start gehad in 2023 en dat valt niet te ontkennen. Comfortabel en stijlvol tegelijk in een ‘Atlantic Blue / Sepia’ colorway met een aantal mooie details op de tong en hiel. Je kunt niet verkeerd gaan met deze sneaker. Je kunt deze sneaker ook in andere colorways bij Asphaltgold krijgen, maar de prijzen kunnen verschillen.

New Balance ashpaltgold

adidas tobacco

Soms is minder meer en deze adidas-sneaker is daar een uitstekend voorbeeld van. Komend in een Panton ‘Ice Coffee’ en Mesa kleurenpalet gemengd met een gum zool. Hiermee schreeuwt deze adidas sneaker casual en zou een goede aanwinst voor je rotatie kunnen zijn. Je kunt deze sneaker ook krijgen in een ‘Silver Green’ colorway, maar de prijzen kunnen van elkaar verschillen.

Asphaltgold Adidas tobacco

Hieronder tonen we nog enkele populaire sneakers die je tijdens deze flash sale bij Asphaltgold voor een mooi prijsje kunt kopen. Voeg zeker de kortingscode Flash20 toe, zodat je de 20% korting niet misloopt. Wees er snel bij, de sale is al bezig en eindigt op 3 maart 2023 om 12:00 uur.