Skip to content
Where to Cop

Asics x Ronnie Fieg GEL-Lyte III & GEL Diablo “Volcano”

14 april 2017 10:11
Asics x Ronnie Fieg GEL-Lyte III & GEL Diablo “Volcano”

Een van de beste Asics x Ronnie Fieg colorways, de “volcano” colorway krijgt een re-make! We zagen de cw voor het eerst op de Asics GEL-Lyte V in 2013. Nu 4 jaar later wordt de volcano cw op de Asics GEL-Lyte III en op het minder bekende model, de GEL Diablo gegooid. Vanaf 2013 was de Volcano GLV eigenlijk al een regelrechte hit en een absolute must-have voor alle Asicsheads. De perfecte colorway, die bestaat uit: Diep rood, beige, wit, roze en blauw was én is een waar oogappeltje.

We zagen niet zo snel aankomen dat Ronnie Fieg de colorway zou remaken op een ander model maar de foto’s beloven veel goeds!

De GEL Diablo, over het algemeen een model die we bijna niet meer zien. Zoals we eerder al gezien hebben speelt Ronnie graag met wat oudere, onbekende modellen (Bijv. de GEL Mai). De GEL Diablo “Volcano” is voorzien van een hele cleane gebroken witte upper met de bekende volcano details, rosegold, blauw, roze en dieprood.

De GEL-Lyte III is erg vergelijkbaar met de GLV. We zien de schitterende diepe rode kleur over de gehele upper met de rosegold asics stripes en de bordeaux rode accenten. Een pluspuntje van de GLIII is dat hij ‘Made in Japan’ is. Dit betekend maar één ding: Quality Materials!

Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Voor jouw dagelijkse sneaker-dosis volg je ons via Facebook & Instagram.