Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway op de GEL-LYTE III OG van Asics Sportstyle dropt al in april 2020

24 februari 2020 17:15
Een nieuwe colorway op de GEL-LYTE III OG van Asics Sportstyle dropt al in april 2020

Het Japanse merk Asics is weer terug met een heerlijk nieuw sneakertje hoor! De Sportstyle Gel-Lyte lll OG komt in een nieuwe colorway genaamd ‘Kobe Beef’. Je moet alleen eventjes geduld hebben, ze zijn pas verkrijgbaar vanaf 5 april 2020. Nog heel even wachten dus!

Het ontstaan van Asics

In 1949 begon het allemaal, nadat Kihachiro Onitsuka terug kwam van de oorlog. Kihachiro was een man die heel veel gaf om gezondheid, sporten was daarom natuurlijk heel belangrijk voor hem. Hij vond dat je met sporten een beter mens zou worden en dat het je ook profijt geeft in de toekomst. Zijn eerste uitgebrachte schoen was een basketbalschoen, die heeft hij de ‘OK Basketball’ genoemd. De Japanner had het bedrijf eerst vernoemd naar hem zelf, ‘Onitsuka Tiger’. Dit heeft geduurd tot 1977, toen heeft hij het bedrijf de naam Asics gegeven. Elk letter van het merknaam heeft een betekenis, Anima Sana In Corpore Sano wat vertaald naar het Nederlands ‘een gezonde ziel in een gezond lichaam’.

ASICS SportStyle GEL-LYTE III OG “Kobe Beef” | 1191A347-700

De Gel-Lyte lll bestaat nu 30 jaar. Het zijn hardloopschoenen die bij zijn klassieke look blijven, die in 1990 zijn ontworpen. Wat een echt kenmerk is aan de Asics, is dat ze een gespleten tong hebben. Dit zie je ook zeer zeker terug in de ‘Kobe Beef’. Het bovenwerk is van leer, die een roze kleur heeft die mooi neutraal is. Natuurlijk zit er in de hiel de kenmerkende demping voor de comfort die je gewend bent van Asics. Op de zijkant staan tekens.

Release info

Het duurt niet heel lang meer voordat de Asics Sportstyle Gel Lyte lll OG uitkomen in de ‘Kobe Beef’ versie. Vanaf 5 april 2020 zijn ze verkrijgbaar. Dus zet het in je agenda want deze heerlijke sneakers wil je niet missen. Op de hoogte blijven van andere of meerdere sneakers? Neem een kijkje op onze releasekalender.


ASICS Gel-Lyte III OG 'Kobe Beef'

1191A347-700 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Asics Sportstyle Kobe Beef
Asics Sportstyle Kobe Beef
Image by 43einhalb