Skip to content
Newsfeed

Asics komt met de GEL-LYTE III RE

16 januari 2022 10:00
Asics komt met de GEL-LYTE III RE

Asics breng binnenkort de GEL-LYTE III RE uit. Het model haalt inspiratie uit de voorgaande GEL-LYTE modellen en komt in een grijze en zwarte colorway. De sneakers zullen op 20 januari 2022 gereleased worden.

Asics voegt nieuw leven toe aan het GEL-LYTE III model. Het paartje is een classic en staat bekend om zijn gespleten tong. De GEL-LYTE III werd in 1990 gedropt en nu, zo’n 30 jaar verder, krijgt het model een RE versie. In deze nieuwe variant krijgt de sneaker een nieuw element op de hielen.

Zo is er een element van de middenzool tot aan de hiel gezet. Deze hiel strap geeft het model stevigheid. Ook is op de strap het logo van Asics te zien. Daarnaast zien we ‘BUILD UP’ op de strap te zien. Op de hiel komt het logo van Asics terug, evenals op de neus.

Het bovenwerk is van geperforeerd leer en de overlays zijn van suède. Ook is er op het middenpaneel een opdruk te zien van het model met een tekst eromheen. De GEL-LYTE III RE model komt in een zwarte en grijze colorway. Hierbij combineert het grijze model verschillende tinten grijs met beige. Het zwarte paartje heeft een all-black bovenwerk en komt met een witte middenzool.

De Asics GEL LYTE III RE ‘Glacier Grey’ en ‘Black Carrier Grey’ komen op 20 januari uit.

Asics GEL LYTE III RE
Asics GEL LYTE III RE
Asics GEL LYTE III RE
Asics GEL LYTE III RE
Asics GEL LYTE III RE
Asics GEL LYTE III RE