Skip to content
Upcoming

Het ASICS Gel-Nimbus 20 Marathon Pack!

23 februari 2018 14:48
Het ASICS Gel-Nimbus 20 Marathon Pack!

De populaire en perfect ontwikkelde Asics Gel-Nimbus 20 is uitermate geschikt voor hardlopers met een neutrale afwikkeling. De luxe Nimbus 20 is gemaakt voor lange afstanden. De Asics Gel-Nimbus geeft mede door de FlyteFoam tussenzool een perfecte demping. Met de Asics Gel-Nimbus voelt iedere stap comfortabel. Je voeten krijgen de allerbeste ondersteuning. De Asics Gel-Nimbus 20 is het neusje van de zalm onder de hardloopschoenen. De upper is compleet naadloos en voorzien van een hip en modern design. Dankzij de speciaal ontwikkelde Gel zorgt voor de optimale demping en ondersteuning van de voet.

De grootste update in de Asics Gel-Nimbus 20 is te zien in het bovenwerk. Het stretch mesh bovenwerk heeft een meer open design en zorgt voor meer ventilatie. De Asics Gel-Nimbus is lichter en gestroomlijnder. Ook houdt het de voet goed op z’n plaats tijdens het hardlopen.

De speciale editie van de Gel-Nimbus zijn gecreëerd voor de London, Paris, Barcelona en Tokyo marathons. Elke stad wordt gevierd in stijl in de schoen. Met iconische stadslandschappen in de sok voering en een logo van de marathon op de tong wordt dit uitgebeeld. Met de Asics City Icons draag je de stad aan je voeten. De Asics Gel-Nimbus komt in 4 colorways, blauw, rood, oranje en zwart. Uiteraard is deze Gel-Nimbus voorzien van alle kenmerkende Asics technologieën, maar valt die extra op door de Special Edition Paris print.


Asics Gel-Nimbus 20 Marathon Pack London

Prijs: €180,00
Color: rood
Stylecode: T8C0N.2323
Shoplink: Klik hier>>


Asics Gel-Nimbus 20 Marathon Pack Barcelona

Prijs: €180,00
Color: oranje
Stylecode: T8B7N.3030
Shoplink: Klik hier>>


Asics Gel-Nimbus 20 Marathon Pack Paris

Prijs: €180,00
Color: blauw
Stylecode:  T8B8N.4545
Shoplink: Klik hier>>


Asics Gel-Nimbus 20 Marathon Pack Tokyo

Prijs: €180,00
Color: zwart
Stylecode:T8B6N.9090
Shoplink: Klik hier>>