Skip to content
Where to Cop

Asics GEL-Lyte V x Sneakerness "Passport"

29 augustus 2017 12:59
Asics GEL-Lyte V x Sneakerness "Passport"

Sneakerness, het gigantische Europese sneaker-evenement heeft een leuke nieuwe release in petto samen met het Japanse sportmerk Asics.

Ze hebben niet gekozen voor het minste model, namelijk de GEL-Lyte V. De colorway van de sneaker is geïnspireerd op de kleurencombinatie van Europese paspoorten, deep burgundy en goud. De sneaker wordt afgemaakt met een altijd lekkere gumsole.

De upper van de sneaker is gemaakt van varkens suède met kleine lichte geperforeerde details. Het suède is gemaakt in een donker Burgundy rode kleur. De “Tiger Stripes” zijn aan de binnenkant van de sneakers gemaakt van goud, wat staat voor de logo’s en belettering van de Europese paspoorten.

Verder zien we dat alle paartjes voorzien zijn van een houten schoenendoos. Hierop is de kaart van europa gegraveerd. Naast de houten box zitten er ook twee paar insoles bij. Op de insoles staan stempels, reisstempels.

De Asics GEL-Lyte V x Sneakerness "Passport" zal alleen verkrijgbaar zijn tijdens Sneakerness Parijs en er is een gelimiteerde oplage van 100 paar.

ASCIS GEL-LYTE V X SNEAKERNESS "PASSPORT"
Color: Burgundy/Metallic Gold & White
Stylecode: /
Release: 9 september
Prijs: +/-€160,-
Storelist: Klik hier >>>

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook of Instagram.