Skip to content
Upcoming

ASICS komt met een GEL-LYTE III ‘Backstreet of Japan’ pack

8 maart 2021 09:20
ASICS komt met een GEL-LYTE III ‘Backstreet of Japan’ pack

Tot dusver in 2021 is ASICS vrij rustig te werk gegaan. We zien nog maar weinig tot geen samenwerkingen of packs, maar daar lijkt nu verandering in te komen. ASICS heeft namelijk foto’s van het ‘Backstreet of Japan’ pack naar buiten gebracht en WOW! Het pack bestaat uit twee colorways op de ASICS GEL-LYTE III die op totaal verschillende wijze zijn opgemaakt.

Het populairste model van ASICS is zonder twijfel het GEL-LYTE III silhouet. Al sinds de jaren ’90 staat het model in de schijnwerpers en dat is niet geheel onterecht. De sneaker beschikt over een geweldige design, maar dat is natuurlijk niet alles. Het silhouet biedt namelijk ook over een uiterst comfortabel gevoel. Dit komt door de kenmerkende GEL-technologie die is verwerkt in de hiel.

Zoals we al zeiden hebben we in 2021 nog maar weinig voorbij zien komen van ASICS. In de eerste maand verscheen er een ‘Daruma’ pack die beschikte over twee colorways. Deze werd positief in ontvangst genomen en is nog steeds verkrijgbaar bij enkele retailers. Klik hier om het pack te checken. Omdat er tot dusver zo weinig is gedropt wachten wij met smart op het aankomende ‘Backstreet of Japan’ pack.

ASICS GEL-LYTE III ‘Backstreet of Japan’

Zoals we al zeiden bestaat het pack uit twee contrasterende colorways. De ene is verwerkt in neutrale tinten, terwijl de ander over een vrij kleurrijk pallet beschikt. De kleurrijkere ‘Aqua Angel’ colorway beschikt over enkele roze en blauwe hits die men doet denken aan de atmosfeer die ’s nachts in de stad rondhangt. Ook heeft de sneaker weer de kenmerkende split tong. In tegenstelling tot de kleurrijke colorway krijgt de ‘Ivory’ colorway een wat neutralere make-over. Hits van grijs en groen bedekken het bovenwerk en zorgen voor een cleane look.

Het mooie is aan het pack, is dat hij al een releasedatum heeft gekregen. Vrijdag 19 maart 2021 is het moment daar! Beide colorways zullen releasen via ASICS voor een nieuwprijs van €120,-. Voor meer informatie check je onze Releasekalender en scroll naar beneden voor afbeeldingen van beide colorways.


ASICS Gel-Lyte III Backstreets of Japan 'Aqua Angel'

1201A051-400 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

ASICS Gel-Lyte III Backstreets of Japan 'Ivory'

1201A051-750 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders
Backstreet of Japan
Backstreet of Japan