Skip to content
Upcoming

Asics Gel-DS Trainer OG x Vivienne Westwood komt op 16 augustus uit

1 augustus 2019 16:52
Asics Gel-DS Trainer OG x Vivienne Westwood komt op 16 augustus uit

Er komt een Asics Gel-DS Trainer OG x Vivienne Westwood aan! De iconische Britse modeontwerpster Vivienne Westwood heeft een samenwerking aangekondigd met Asics. De twee merken hebben het model, de Asics Gel-Ds Trainer OG, gebruikt voor de samenwerking. Dit is niet de eerste samenwerking, in april hebben de merken een Gel-Kayano 5 OG en een Gel-Mai omgetoverd. Nu hebben we de eerste beelden van de Asics Gel-DS Trainer OG x Vivienne Westwood voor jullie.

Asics Gel-Ds Trainer OG
De Asics Gel-Ds Trainer OG debuteerde voor het eerst in 1995. De sneaker was een lichte hardloopschoen voor serieuze hardlopers die veel kilometers maakten. Het fraaie ontwerp maakte de sneaker tot een Asics Tiger streetstyle klassieker voor zowel heren als dames. De Asics Gel-Ds Trainer OG is een lichtgewicht lifestyle schoen met flexibiliteit en grip.

De sneaker komt in een kleurrijke colorway. Het bovenwerk is voorzien van de kleuren rood, zwart en blauw, voor de rest heeft de sneaker grijze en groene accenten. Op de hiel en op de inlegzool is een print met Vivienne Westwood branding te vinden. De sneaker beschikt over suède en mesh. De Asics Gel-Ds Trainer OG rust op een grijze middenzool die voor comfort en grip zorgt.

De Asics Gel-DS Trainer OG x Vivienne Westwood komt op vrijdag 16 augustus 2019 uit. Scroll verder om de foto’s te bekijken.


Asics Gel-DS Trainer OG x Vivienne Westwood

Images by: SneakerBAAS