Skip to content
Newsfeed

ASICS en NAKED CPH releasen vegan-friendly GEL-1130

8 augustus 2022 08:10
ASICS en NAKED CPH releasen vegan-friendly GEL-1130

ASICS en NAKED Copenhagen komen voor een vierde keer samen, deze keer heeft het duo samengewerkt aan een sustainable GEL-1130. Met deze schoen willen ze de gedachte doorbreken dat vegan-friendly producten slechter van kwaliteit zijn dan dierlijke. De ASICS x NAKED Copenhagen GEL-1130 zal releasen op 11 augustus 2022 om 10.00 uur via de website van NAKED.

De collab heeft een schoen ontworpen die grotendeels gemaakt is van gerecyclede materialen. Van het gaas op het bovenwerk tot aan de overlays van kunstleer, zelfs de veters zijn gerecycled. Het paartje bevat de kleuren wit, saliegroen en zilver. De witte kleur is terug te zien op basis, met daarbovenop overlays van zilver en saliegroen.

Het bovenwerk rust op een GEL tussenzool met een TRUSSTIC™ torsion boog in het midden, hierdoor kan de schoen optimaal comfort bieden. Als laatste komen de sneakers in een gerecyclede box, wat de gedachte achter de schoen compleet maakt.

Op 11 augustus 2022 om 10.00 uur zal de ASICS x NAKED Copenhagen GEL-1130 te koop zijn op de website van NAKED Copenhagen. Vergeet niet om onze release kalender in de gaten te houden voor meer releases!

Naked x ASICS