Skip to content
Newsfeed

ASICS en Awake NY creëren nieuw ASICS GEL-NYC silhouet

27 december 2022 15:48
ASICS en Awake NY creëren nieuw ASICS GEL-NYC silhouet

Na hun succesvolle collab met Awake NY op het GEL-Kayano en GEL-LYTE III model, ontwikkelden ASICS en het in New York gevestigde merk een nieuw, gezamenlijk silhouet. Het is niet een compleet nieuw silhouet, maar de twee merken combineerden verschillende modellen. De GEL-Nimbus 3, GEL-MC Plus V en GEL-Cumulus 16 modellen werden samengevoegd tot de Awake NY x ASICS GEL-NYC. Dit nieuwe silhouet is een mix van retro ontwerpen met moderne technologie.

ASICS x Awake NY

De Awake NY x ASICS GEL-NYC zal beschikbaar zijn in twee veelzijdige colorways. De eerste bevat een grijze mesh basis met suède overlays in een contrasterende groenblauwe kleur. Een roze vector logo en spatbord maken het ontwerp compleet.

De tweede colorway komt in paarse, grijze en gouden kleuren op hetzelfde ontwerp. Beide paren zijn voorzien van Awake NY branding op de laterale hielen en ASICS branding verschijnt op de tongen.

Voor zover bekend worden de Awake NY x ASICS GEL-NYC sneakers uitgebracht via Awake NY’s New Yorkse flagship store. Een bredere lancering is gepland tijdens de Paris Fashion Week van midden tot eind januari 2023. Er is nog geen informatie over de maten of prijzen.

Volg onze sneaker nieuws in onze vernieuwde app om meer informatie over dit en soortgelijk sneaker nieuws te ontvangen!