Skip to content
Upcoming

Asics dropt nieuwe colorway op de Gel-Lyte III

18 maart 2020 09:31
Asics dropt nieuwe colorway op de Gel-Lyte III

Asics Gel Lyte III is back, dit keer voor de vierde keer en niet zomaar met een colorway maar nogal een bijzondere: de “Barcode”. Asics is best voorzichtig geweest met zijn klassieke modellen. En dat snappen wij heel goed. De “Barcode” zijn dan ook erg gedetailleerd en hebben substantiële materiaalwijzigingen.

Asics

Asics is afkomstig uit Japan. Het merk produceert nu sinds 1977 sneakers, kleding, accessoires en noem maar op. Asics bestaat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam. Met de jaren zijn ze ontzettend gegroeid en behoren ze tot de vijf grootste producenten van sportartikelen, en dit beloven ze voor nog veel meer jaar te doen.

ASICS Gel Lyte III “Barcode”

De Gel Lyte III “Barcode”, is een passend vervolg op de gewaagde Gel Lyte XXX “Barcode” die in maart 2020 uitkwam. Je blijft maar kijken naar de nieuwste sneaker van Asics. De Gedurfde zwart-wit kleurblokkering en aansprekende accenten zijn getild naar een hoger niveau. Naast het feit dat het een tof paar is, is de materiaalconstructie ook interessant. De standaard sport gerichte mesh basis en suede overlays kan je wel vergeten hier, ze hebben nu namelijk gebruik gemaakt van een semi-doorschijnende synthetische basislaag. Daar leggen ze accenten mee aan. Zelfs de iconische gespleten tong is omgewisseld en ruilt het in voor ultradunne kunststoffen en een gedrukte ‘Sound Mind, Sound Body’ graphic als eerbetoon aan een van de leidende personen in het Japanse bedrijf.

Where to buy?

De ASICS Gel-Lyte III “Barcode” is nu verkrijgbaar bij diverse retailers zoals Snipes en Afew. Bekijk hieronder de gehele storelist.

Asics Gel-Lyte III OG 'Tokyo'

1191A336-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Images by AFEW