Skip to content
Upcoming

ASAP Rocky Under Armour released vandaag

14 september 2018 13:43
ASAP Rocky Under Armour released vandaag

Pretty Flako, ASAP Rocky released vandaag zijn sneaker met Under Armour. Officieel heet de sneaker de AWGE x Under Armour SRlo. De sneaker zal uitkomen in Harlemt bij een pop-up “skate rave” experience. De sneaker zal uitkomen in twee colorways en er zal per colorway 250 paar beschikbaar zijn.

De release van Rocky’s eerste sneaker met Under Armour zat er al lang aan te komen. Na vele previews van Rocky en andere leden van ASAP MOB zal hij nu dus voor het eerst releasen. De sneaker lijkt er veel op de Osiris D3. Een skate schoen van het Osiris. De rapper uit Harlem heeft de schoen samen ontworpen met pro skater Dave Mayhew. Hij ontwierp ook de D3 voor Osiris en vandaar de grote gelijkenis tussen de sneakers. Rocky was al groot fan van de skateschoen toen hij voor het eerst werd uitgebracht in 1998.

De black colorway van de AWGE x Under Armour SRlo heeft een zwarte upper met reflecterende elementen op de zijkant. Daarnaast is de tong erg dik en zit de branding op de tong. De blauwe & zwarte colorway van de sneaker heeft zo te zien dezelfde zwarte upper maar nu met een wit met blauwe midsole. Daarnaast zien we op de zool is het logo van AWGE met een testing Logo.Daarmee verwijzen ze natuurlijk naar zijn laatste album TESTING.

Asap Rocky Under Armour
Image by Kevinma

Er is recent een Teaser uitgekomen voor de release van de Under Armour sneaker en die is zeker het bekijken waard. Naast de pop-up zal er een heel evenement plaatsvinden in Harlmen. Er zal een indoorskatepark, food en nog veel meer zijn. Dit, door AWGE georganiseerde, evenement zal helemaal geinspireerd zijn door de jaren 90.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.