Skip to content
Newsfeed

ASAP Rocky gespot in nieuwe sneaker Prada x adidas

8 september 2021 21:30
ASAP Rocky gespot in nieuwe sneaker Prada x adidas

De eerste beelden van de samenwerking met adidas en Prada zijn naar voren gekomen. ASAP Rocky deelde afgelopen week de eerste foto’s van de aankomende Adidas Forum Low op zijn Instagram. Dit is niet de eerste keer dat Prada en adidas samenwerken.

Samenwerking adidas en Prada

Op 6 augustus 2021, deelde ASAP Rocky meerdere foto’s op Instagram waarop de adidas Forum Low in samenwerking met Prada te zien was. De caption “PRA-DI-DAS” duidde er al snel op dat de twee merken daadwerkelijk weer een nieuwe sneaker uit zullen brengen.

Het is niet de eerste keer dat Prada en adidas samenwerken. Zo werd op 19 juli de PRADA x adidas Luna Rossa 21 uitgebracht. Deze sneaker werd in drie verschillende colorways gereleased. In 2020 kwam adidas met de Prada x adidas Superstar. Hierbij werd het logo van Prada aan het klassieke model van de Superstar toegevoegd. Ook deze schoen kreeg drie verschillende colorways.

Prada x adidas Forum Low

In de nieuwe schoen van Prada en adidas is de adidas Forum Low te zien. De sneaker die in de jaren ’80 populair was onder basketballers, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een klassiek silhouet van adidas. In het nieuwe paar dat ASAP Rocky draagt, is een witte Forum Low te zien.

De sneaker is van leer en op de tong zit een afneembare pouch van Prada. De pocket heeft een rits en is hoogstwaarschijnlijk afneembaar. Ook is het zilveren embleem van Prada op de pouch gezet. De Forum is in het wit en heeft zilveren details.

Close-up van de Prada x adidas Forum Low l Foto van @asaprocky

Prada en adidas hebben zelf nog niks losgelaten over de release. Wanneer het paar uitgebracht wordt, is nog onbekend. Houd de releasekalender in de gaten en mis geen enkele release. Volg ons ook op Instagram, Twitter en YouTube.