Skip to content
Upcoming

AriZona x adidas: opnieuw een verfrissende collectie

2 februari 2021 15:48
AriZona x adidas: opnieuw een verfrissende collectie

In de zomer van 2019 brachten het bekende Iced Tea merk AriZona en adidas al eerder een kleurrijke collectie uit. De verassende samenwerking van de twee merken werd toen goed ontvangen. Nu komen ze terug met een nieuwe samenwerking waarin ze de adidas Superstars maar liefst vier nieuwe designs hebben gegeven.

AriZona is een Amerikaans Iced Tea merk dat bekend staat om hun vrolijk ontworpen flesjes. De flesjes hebben per smaak een uniek, kleurrijk design die meteen te herkennen zijn. Het bekendste flesje is wellicht de turquoise met roze bloesem die bij de Green Tea hoort. Dit design is dan ook terug te zien op één van de nieuwe schoenen van de AriZona x adidas collectie.

AriZona adidas
Image by adidas

Zoals je ziet is de vrolijke bloesem print op de bekende klassieker: de Superstar gezet. De drie bekende strepen zijn turquoise meegekleurd en de zool en neus zijn wit gelaten. De roze bloesem is geborduurd rondom de gehele schoen, wat zorgt voor een speelse afwerking. Een leuk detail dat is toegevoegd is de tekst aan de onderkant van de zool. Zo staat er ‘Have an Iced Day‘, een bekende slogan van AriZona.

have an iced day
Images by Adidas
arizona x adidas

AriZona x adidas: dubbel zoveel kleur

Naast het herkenbare ontwerp van de schoen hierboven, kiezen AriZona en adidas ook voor een unieker paartje. Zo hebben de schoenen van dit paar elk andere kleuren. Deze fel blauwe en fel roze schoen zijn zeker een eyecatcher.

adidas x arizona
pink shoes

Vind je twee verschillende schoenen toch te druk om tegelijkertijd te dragen? Geen zorgen, de collectie van Arizona x adidas bestaat uit nog twee andere colorways. Zo is er een paar die ook de fel blauwe kleur van hierboven heeft en een paar met een toegankelijke witte colorway. Een leuk extraatje: bij elk paar krijg je een handig tasje en een paar veters waarmee je jouw sneakers helemaal eigen kan maken!

blue sneakers
Images by adidas
adidas superstar

Ben jij enthousiast geworden over de samenwerking van AriZona x adidas en wil je meer weten over de verkooppunten en releasedatum? Klik dan snel op jouw favoriete ontwerp hieronder:

Arizona X adidas Superstar 'White'

GZ2874 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Arizona X adidas Superstar 'Green'

GZ2871 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Arizona X adidas Superstar 'Floral'

GZ2877 · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders

Arizona X adidas Superstar 'Pink'

GZ2861 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders